Libnet.ro
UNICEF

17:15

Premierul Orban a numit in functia de consilier de stat un apropiat al lui Donald Trump. El e liderul romanilor din Partidul Republican al SUA si a fost propus de Eugen Tomac (PMP)

B1 B1,
Premierul Orban a numit in functia de consilier de stat un apropiat al lui Donald Trump. El e liderul romanilor din Partidul Republican al SUA si a fost propus de Eugen Tomac (PMP)

Ludovic Orban, premierul Romaniei, l-a numit in functia de consilier de stat pe Ionel Roiban, un apropiat alpresedintelui Donald Trump si lider al National Committee of Romanian American Republicans,. continuă pe B1

Premierul a numit consilier de stat un IT-ist care a facut parte din echipa de campanie a lui Donald Trump

Premierul Ludovic Orban l-a numit in functia de consilier de stat pe Ionel Roiban, liderul Romanilor Republicani, antreprenor si progrmator de profesie, care a facut parte din echipa de cmpanie a lui Donald Trump. Decizia semnata de premier a fost deja publicata in Monitorul Oficial.

Premierul Orban, in debutul sedintei de Guvern: Investitiile in infrastructura de sanatate sunt vitale pentru cresterea calitatii serviciilor de sanatate, care sunt acordate catre cetatenii romani

Investitiile in infrastructura de sanatate sunt vitale pentru cresterea calitatii serviciilor de sanatate, care sunt acordate catre cetatenii romani, a declarat premierul Ludovic Orban, joi, in debutul.

Premierul Orban l-a destituit pe seful Centrului de securitate cibernetica

Premierul Ludovic Orban l-a eliberat din functie pe directorul general al Centrului National de Rasp.

Premierul Orban, despre reluarea unor activitati economice. Cum pot merge romanii sa munceasca, din nou, in UE

Premierul Ludovic Orban, prezent, miercuri, la inaugurarea linie de productie de masti de protectie la UM Dragomiresti, jud. Dambovita, a precizat ca Guvernul a incercat sa limiteze la pe cat posibil numarul de activitati economice supuse masurilor de restrictie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )