Libnet.ro
UNICEF

19:46

CALIN POPESCU TARICEANU: Toader are disponibilitate de dialog cu judecatorii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CALIN POPESCU TARICEANU: Toader are disponibilitate de dialog cu judecatorii

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca magistratii nemultumiti de OUG care modifica legile justitiei ar trebui sa poarte un dialog cu ministrul Tudorel Toader, care are aceasta disponibilitate. continuă pe Ziarul Bursa

IN CONTEXTUL DEZBATERILOR DIN JURUL OUG 114 Bancherii au avut discutii cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu

ACTUALIZARE - Senatorul ALDE Daniel Catalin Zamfir a scris pe pagina personala de Facebook ca daca OUG 114 nu se va abroga, Tariceanu trebuie sa vina cu propuneri concrete de scadere a dobanzilor la creditare: ----- *ACTUALIZARE - La finalul reuniunii, Tariceanu a spus ca au fost trecute in revista problemele pe care le-au ridicat bancherii cu privire la efectele ordonantei de urgenta. ----- Conducerea Acociatiei Romane a Bancilor ARB) si alti reprezentanti ai unor institutii financiar-bancare urmeaza sa discute, astazi la ora 15. 00, cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, conform unui anunt de presa.

Calin Popescu Tariceanu: Ideea actuala este sa mergem pe liste separate la alegerile europarlamentare

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri, ca atat in partidul sau, cat si in PSD, ideea actuala este de a merge pe liste separate la alegerile europarlamentare. Nu am luata.

IN CONTEXTUL DEZBATERILOR DIN JURUL OUG 114 Bancherii discuta astazi cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu

Conducerea Acociatiei Romane a Bancilor ARB) si alti reprezentanti ai unor institutii financiar-bancare urmeaza sa discute, astazi la ora 15. 00, cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, conform unui anunt de presa. Amintim ca, in aceste zile, au loc dezbateri in jurul OUG 114/2018, care, pe langa altele, introduce o taxa pe activele bancare in functie de nivelul indicelui ROBOR.

IN CONTEXTUL DEZBATERILOR DIN JURUL OUG 114 Bancherii discuta acum cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu

Conducerea Acociatiei Romane a Bancilor ARB) si alti reprezentanti ai unor institutii financiar-bancare urmeaza sa discute, astazi la ora 15. 00, cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, conform unui anunt de presa.

Basescu: Dragnea si Tariceanu se ocupa de punerea sub control a justitiei. Dupa ultimele OUG ale lui Toader, se pare ca PSD si ALDE si-au atins obiectivul

Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Tudorel Toader se ocupa de punerea sub control a justitiei in folosul lor si a partidelor lor, acuza Traian Basescu. Fostul presedinte mai sustine ca, dupa ultimele.

Tariceanu ne linisteste: OUG pe Justitie nu afecteaza statul de drept sau independenta magistratilor

Calin Popescu Tariceanu a insistat ca noua Ordonanta de Urgenta ce modifica Legile Justitiei nu afecteaza statul de drept sau independenta magistratilor. Asta desi OUG in cauza a starnit un val de.

ORBAN DESPRE AVOCATULUI POPORULUI: Ciorbea executa comenzile politice ale lui Dragnea si Tariceanu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, nu are in cap decat un singur lucru - sa execute toate comenzile politice ale lui Liviu Dragnea si ale lui Calin Popescu-Tariceanu pentru a fi sprijinit pentru un nou mandat.

TARICEANU, DESPRE LISTA ALDE-PSD LA EUROPARLAMENTARE: Exista ideea de a merge pe liste separate

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi ca atat in partidul sau, cat si in PSD, ideea actuala este de a merge pe liste separate la alegerile europarlamentare.

TARICEANU, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Si la ALDE si la PSD exista ideea de a merge pe liste separate

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi ca atat in partidul sau, cat si in PSD, ideea actuala este de a merge pe liste separate la alegerile europarlamentare.

Dragnea va candida, cu siguranta, la prezidentiale. De la Pro Romnia, Tutuianu face un anunt-surpriza despre Tariceanu

Senatorul Adrian Tutuianu, membru al Pro Romania, a sustinut, joi, la Alba Iulia, ca Liviu Dragnea va fi cu siguranta candidatul PSD-ului la alegerile prezidentiale si ca liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, ar putea fi una dintre variantele Pro Romania, cu conditia ca acesta sa se desprinda de actuala majoritate parlamentara.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )