Libnet.ro
UNICEF

13:45

DNA va comunica situatia delegarilor si detasarilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA va comunica situatia delegarilor si detasarilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca luni dimineata va solicita DNA sa ii comunice situatia delegarilor si detasarilor in functie si daca nu au fost indeplinite conditiile legale, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Tudor Toader o cheama la raport pe sefa DNA, in SCANDALUL delegarilor: Vom discuta despre masurile ce urmeaza a fi luate

Tudorel Toadel reactioneaza in scandalul delegarilor de la DNA. Ministrul Justitiei sustine ca eventualele sanctiuni tin de competenta Consiliului Superior al magistraturii CSM), insa o va chema pe Anca Jur.

Dezvaluirile facute de ministrul Justitiei, despre noul procuror-sef al DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit la Antena 3 despre un procuror in care are deplina incredere. Un exemplu de om integru si profesionist este Elena Iordache, pe care o cunosc, este un om de mare.

Tudorel Toader il contrazice pe ministrul Justitiei din landul Baden-Wurttemberg: Nu s-a discutat nimic despre coruptie sau revocarea Codrutei Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, il contrazice pe omologul sau din landul Baden-Wurttemberg, Guido Wolf, sustinand ca in intalnirea pe care a avut-o cu oficialul german nu s-a discutat nimic despre coruptie, DNA, revocarea Codrutei Kovesi sau respectarea standardelor Comisiei de la Venetia.

Ministrul Justitiei vrea sa-i scape pe penali printr-o ordonanta de urgenta

Dupa ce codul de procedura penala a fost schimbat, iar noul codul penal a trecut de Parlament, Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a spus ca pregateste ceva nou. Vrea o ordonanta de urgenta ca sa fie rejudecate dosare vechi. Pe 1 august, intr-o emisiune Antena 3, Tudorel Toader a spus cava propune premierului adoptarea unei ordonante [].

Ce schimbari pregateste ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a amintit miercuri seara, la Antena 3, ca a venit la minister de pe pozitia de rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, adaugand ca a venit si cu.

Ministrul Justitiei anunta ca va propune OUG prin care sa poata fi revizuite condamnarile in baza protocoalelor si interceptarilor nelegale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri seara, la Antena 3, ca va propune in Guvern adoptarea unei ordonante de urgenta, care sa dea posibilitatea celor care au fost condamnati pe nedrept, in baza protocoalelor secrete sau a.

Ministrul Justitiei cere revizuirea sentintelor pe protocoale

Ministrul Justitiei va propune adoptarea unei ordonante de urgenta prin care va da sansa celui care are sentimentul ca e condamnat pe nedrept, pe protocoale sau interceptari nelegale, sa se convinga daca e.

Ministrul Justitiei cere revizuirea sentintelor date pe protocoalele cu serviciile secrete: Voi propune o ordonanta de urgenta!

Ministrul Justitiei va propune adoptarea unei ordonante de urgenta prin care va da sansa celui care are sentimentul ca e condamnat pe nedrept, pe protocoale sau interceptari nelegale, sa se convinga daca e.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )