Libnet.ro
UNICEF

07:00

Klaus Iohannis a semnat decretele prin care ia act de demisiile ministrilor Justitiei, Fondurilor europene si Romanilor de pretutindeni: Birchall, Teodorovici si Oprea, OFICIAL interimari

B1 B1,
Klaus Iohannis a semnat decretele prin care ia act de demisiile ministrilor Justitiei, Fondurilor europene si Romanilor de pretutindeni: Birchall, Teodorovici si Oprea, OFICIAL interimari

Presedinteel Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele prin care ia act de demisiile lui Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero din functiile de ministru al Justitiei, al Fondurilor Europene si al. continuă pe B1

Klaus Iohannis a semnat decretele pentru interimatele la Justitie, Fonduri europene si diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele privind demisiile din Guvern ale lui Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero si pentru numirea de interimari in locul acestora.

Ce se intampla cu schimbarile din Guvern: presedintele Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis dezamorseaza, pentru moment, situatia din interiorul Guvernului. Seful statului a semnat decretele prin care ia act de demisiile celor trei ministri, dar ii accepta doar pe cei propusi interimari. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele prin care constata demisia celor trei ministri. E vorba de Tudorel Toader de la Justitie, Rovana [] .

Klaus Iohannis a semnat decretele: Anunt de ultima ora de la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, mai multe decrete de promulgare a unor acte normative. Potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale , printre decretele semnate de seful statului.

VIDEO De ce respinge Klaus Iohannis noii ministri propusi de Dancila. E o farsa! Sunt persoane nepotrivite

Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea de remaniere a Guvernului. Solicitarea fusese trimisa de premierul Viorica Dancila de saptamana trecuta. Seful statului a respins si demisiile din functiile de ministri detinute de Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero. Nu iau act de aceste demisii pana cand nu stiu ce persoane vor prelua portofoliile. I-am [] .

Presedintele Klaus Iohannis: Aceasta remaniere e un fel de farsa. Nu o accept asa cum a fost propusa

Klaus Iohannis iese la rampa, in scandalul numirii ministrilor. Presedintele a refuzat remanierea guevernamentala. Acesta sustine ca va lua act de demisiile celor treiministri - Tudorel Toader, Rovana Pl.

Klaus Iohannis refuza remanierea ceruta de Viorica Dancila: E un fel de farsa / Persoanele propuse nu au tinuta necesara pentru a ocupa portofoliile

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca nu accepta remanierea guvernamentala, mai exact propunerile transmise de guvern pentru ministerele Justitiei, Fondurilor Europene si Romanii de pretudindeni, considerand ca persoanele propuse pur si simplu nu sunt pregatite pentru aceste posturi. El a spus ca i-a cerut Vioricai Dancila sa vina cu alte propuneri si ca va lua act de demisiile celor 3 ministri - Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero - doar dupa ce va sti ce persoane vor prelua aceste portofolii.

Legea care le permite medicilor ce predau la universitati si membrilor unui ONG condus de Irinel Popescu sa se pensioneze la 70 de ani: Emanuel Ungureanu ii cere public lui Klaus Iohannis sa o conteste la CCR

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, ii cere public presedintelui Klaus Iohannis sa conteste la Curtea Constitutionala legea care le permite medicilor ce predau la universitati, membrilor Academiei Romane si ai Academiei de Stiinte Medicale - un ONG condus de Irinel Popescu, cercetatorilor stiintifici si medicilor cu doctorat sa se pensioneze, la cerere, la 70 de ani. Legea a fost adoptata de Parlament si e constestata puternic de o parte dintre medicii din spitale.

Blocaj in PSD: Klaus Iohannis ii respinge pe noii ministri propusi

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o scurta conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a vorbit despre propunerile de noi ministri facute de PSD. Presedintele Klaus Iohannis i-a respins pe cei trei ministri propusi de PSD. in opinia sa, acestia nu sunt potriviti pentru functia de ministru. Seful statului a spus ca a [] .

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa de la ora 17

Klaus Iohannis iese la rampa, in scandalul numirii ministrilor. Presedintele va sustine o declaratie la ora 17. 00, pe care o veti putea urmari in direct la Antena 3. Premierul l-a sunat astazi pe Iohannis,.

Klaus Iohannis anunta joi intrebarile referendumului pe Justitie

Presedintele Klaus Iohannis va anunta joi intrebarile referendumuluipentru Justitie, potrivit unor surse politice. Acesta trebuie sa semneze un decret in care sa scrie clar care sunt intrebarile ce se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )