Libnet.ro
UNICEF

17:00

LAZAR, DUPA VIZITA LUI TOADER LA PARCHETUL GENERAL: Nu a avut curaj sa vorbeasca cu mine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LAZAR, DUPA VIZITA LUI TOADER LA PARCHETUL GENERAL: Nu a avut curaj sa vorbeasca cu mine

Procurorul General Augustin Lazar a declarat astazi, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a aflat la Parchetul General si a anuntat declansarea procedurii de selectie pentru postul de procuror general, ca acest a contactat un procuror cu probleme de reprezentativitate, iar singurul care poate reprezenta Ministrul Public e procurorul general. continuă pe Ziarul Bursa

Tudorel Toader A DESCINS la Parchetul General: Ministerul Justitiei cauta iNLOCUITOR pentru PROCURORUL GENERAL Augustin Lazar (VIDEO)

Tudorel Toader a facut o vizita inopinata, joi, la Parchetul General. Acesta a spus ca vine la Parchet pentru ca procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Justitiei. Totodata,.

Augustin Lazar, dupa ce Toader a anuntat declansarea procedurii de numire a unui nou procuror general: Sa-mi spuna barbateste ce probleme sunt. A venit tiptil la Parchet, pentru combinatii obscure

La scurt timp de la anuntul ministrului Justitiei privind declansarea procedurii de numire a unui nou procuror general, Augustin Lazar a reactionat acuzandu-l pe Tudorel Toader de lipsa de barbatie si de combinatii obscure. Ministrul Justitiei a mers in aceasta dimineata la Parchetul General, intalnindu-se cu presedintele Asociatiei Procurorilor din Romania, Elena Iordache, si cu Bogdan Licu, adjunct al procurorului general al Romaniei, dar nu si cu Lazar.

Augustin Lazar, dupa anuntul lui Toader: Sa vina si sa spuna barbateste ce probleme sunt

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, l-a criticat pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce a venit astazi la Parchetul General si a purtat discutii cu procuroarea Elena Iordache, presedinta Asociatiei Procurorilor din Romania.

Augustin Lazar, dupa ce ministrul Justitiei a spus ca va declansa procedura pentru numire a unui nou sef la Parchetul General: Procurorul general nu mananca oameni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost la Parchetul General, unde s-a intalnit cu mai multi procurori. Tudorel Toader a declarat ca va declansa procedura de numire a noului procuror general al.

Tudorel Toader, HUIDUIT la Parchetul General. GARGAMEL, AI GRIJA!

Ministrul Justitiei s-a intalnit joi, la Parchetul General, cu presedintele Asociatiei Procurorilor din Romania, Elena Iordache, si cu Bogdan Licu, adjunct al Procurorului General al Romaniei. Ulterior,.

Augustin Lazar, dupa OUG anuntata de Tudorel Toader: Ar putea conduce la aparitia unui blocaj institutional

Procurorul general, Augustin Lazar, afirma ca modificarile operate prin ordonanta de urgenta aprobata marti de Guvern ar putea conduce la aparitia unui blocaj institutional iar Ministerul Public s-ar putea trezi in situatia de a nu-si exercita corespunzator atributiile constitutionale de reprezentare a intereselor generale ale societatii, aparare a ordinii de drept, precum si a drepturilor si libertatilor cetatenilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )