Libnet.ro
UNICEF

11:45

Liviu Avram: Cum lucreaza Tudorel Toader pentru infractori. O dovada

Adevărul Adevărul,
Liviu Avram: Cum lucreaza Tudorel Toader pentru infractori. O dovada

Tudorel Toader a spulberat orice urma de indoiala: ministrul actual al Justitiei este angajat cu norma intreaga, pe fata, in salvarea infractorilor de rang inalt. Dovada ne-o furnizeaza chiar ordonanta de urgenta pe care a adoptat-o marti Guvernul Romaniei. continuă pe Adevărul

Cum lucreaza Tudorel Toader pentru infractori. O dovada

Tudorel Toader a spulberat orice urma de indoiala: ministrul actual al Justitiei este angajat cu norma intreaga, pe fata, in salvarea infractorilor de rang inalt. Dovada ne-o furnizeaza chiar ordonanta de urgenta pe care a adoptat-o marti Guvernul Romaniei.

Tudorel Toader, din nou la RAPORT in fata lui Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei chemat de urgenta la Parlament

Tudorel Toader a fost chemat din nou, miercuri dimineata, in biroul lui Liviu Dragnea. intrevederea dintre cei doi are loc dupa ce Guvernul a adoptat, marti seara, o OUG pentru modificarea legilor.

Liviu Dragnea explica de ce l-a bagat in sedinta pe Tudorel Toader (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, luni, ca l-a bagat pe Tudorel Toader in sedinta pentru a explica ce se intampla daca se depasesete interimatul de 45 de zile la un minister. Ne-a adus si o decizie a CCR si.

Siegfried Muresan (PNL): Tudorel Toader a inceput asaltul final la independenta justitiei. Doar Liviu Dragnea are de castigat

PSD se chinuie de sapte ani sa puna mana pe justitie, iar acum Tudorel Toader a inceput asaltul final, avertizeaza europarlamentarul PNL Siegfried Muresan, dupa ce, marti, Toader a modificat iar prin.

PNL depune motiune simpla mpotriva lui Tudorel Toader: A facut un rau urias Romniei

PNL va depune in aceasta saptamana, la Camera Deputatilor, o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei Tudorel Toader, a anuntat luni, Raluca Turcan, pentru ca acesta a actionat ca un luptator impotriva intereselor Romaniei in plan extern. Printre motivele invocate de liberali se numara si obsesia de a asmuti institutiile impotriva fostului procuror sef DNA Laura Codruta Kovesi, obsesie preluata de la Liviu Dragnea.

TUDOREL TOADER: Pregatim selectarea celor trei candidati pentru procurorul european din partea Romaniei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus ca a fost redactat un proiect de ordonanta a Guvernului pentru a crea baza juridica legala pentru a selecta, in prima etapa, cei trei candidati dintre care va fi ales procurorul european din partea Romaniei.

Tudorel Toader, dupa criticile lui Augustin Lazar privind OUG: Fireasca nemultumirea de a nu mai putea delega, nici sa fie delegat, asa cum se pregatea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, comenteza ironic criticile procurorului general privind Ordonanta de Urgenta care modifica din nou legile justitiei. Fireasca nemultumirea de a nu mai putea delega, nici sa fie delegat, asa cum se pregatea, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

VIDEO Liviu Avram, despre cazul Kovesi la CEDO: O victorie a Laurei Codruta Kovesi ar reprezenta o uriasa palma morala pentru CCR

Jurnalistul Liviu Avram sustine ca o eventuala victorie a fostei sefe DNA la Curtea Europeana a Drepturilor Omului ar reprezenta o uriasa rusine morala pentru Curtea Constitutionala a Romaniei. Printr-o decizie controversata, luata de o minoritate de 4 judecatori a fost practic desfiintata independenta procurorilor, a declarat Liviu Avram, referindu-se la decizia CCR cu privire la revocarea lui Kovesi.

Ordonantele lui Tudorel Toader au fost publicate n Monitorul Oficial

Cele doua ordonante de urgenta promovate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au fost publicate in aceasta seara in Monitorul Oficial. Ordonanta prevede modificarea atributiilor Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, in sensul in care aceasta va avea si competenta de retragere a cailor de atac in cauzele de competenta sa, inclusiv pentru cele aflate pe rolul instantelor sau solutionate definitiv anterior operationalizarii Sectiei.

Ordonantele lui Tudorel Toader au fost publicate n Monitorul Oficial. Controversata sectie de anchetare a magistratilor primeste puteri sporite / La sefia parchetelor pot fi numiti si judecatori care au ndeplinit functia de procuror

Cele doua ordonante de urgenta promovate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si adoptate marti de Guvernul Dancila au fost publicate miercuri seara in Monitorul Oficial. Controversate Ordonanta de Urgenta care modifica din nou cele trei legi ale justitiei prevede ca sefii parchetelor pot fi numiti cu avizul consultativ al plenului CSM, pana acum avizul apartinand Sectiei pentru procurori a CSM. O alta modificare este ca la conducerea acestor parchete pot fi numiti si judecatori care au indeplinit functia de procuror si a fost eliminata conditia vechimii. De asemenea, una dintre cele mai controversate prevederi estea cea privind Sectia de anchetare a magistratilor, care iese de sub autoritatea procurorului general si care va avea si competenta de retragere a cailor de atac in cauzele de competenta sa, inclusiv pentru cele aflate pe rolul instantelor sau solutionate definitiv anterior operationalizarii sectiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )