Libnet.ro
UNICEF

08:00

LIVIU DRAGNEA: ii doresc succes lui Tudorel Toader daca a intrat in campania electorala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LIVIU DRAGNEA: ii doresc succes lui Tudorel Toader daca a intrat in campania electorala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a urat foarte mult succes fostului ministru al Justitiei Tudorel Toader daca a intrat in campania electorala. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea: Mitingul PSD de la Iasi se va organiza chiar daca nu vine doamna prim-ministru. Avem aceasta capacitate (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca mitingul PSD de la Iasi va fi organizat chiar daca premierul Viorica Dancila va merge acolo sau nu. Mitingul se va organiza chiar daca nu vine doamna.

Raluca Pruna, despre Tudorel Toader: Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul. La dl Toader nu e asa. E mai grav

Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, a comentat acid pe Facebook stirea ca Tudorel Toader si-a adaugat la CV intalnirile oficiale cu Timmermans. Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul. La dl Toader nu e asa. E mai grav. E rupt de simtul realitatii. Si e bine. Caci altfel s-ar fi sinucis de mult, a scris Raluca Pruna pe pagina ei de Facebook.

Sindicalistii din penitenciare: Tudorel Toader a fost complice la recursul compensatoriu si a premeditat distantarea de efectele gratierii mascate

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a fost complice la recursul compensatoriu, dar a premeditat distantarea de efectele gratierii mascate, afirma sindicalistii din penitenciare dupa ce Toader a publicat sambata, din nou, pe Facebook, un scurt istoric al traseului adoptarii recursului compensatoriu.

Tudorel Toader nu i-a gasit lui Iohannis o sala la Universitatea Cuza din Iasi unde sa isi lanseze cartea

Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, la conducerea careia a revenit fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader, nu ii pune la dispozitie presedintelui Klaus Iohannis, in 11 mai, o sala pentru lansarea cartii EU. RO - Un dialog deschis despre Europa, pe motiv ca aceasta este ocupata cu alte evenimente, pentru care s-au facut rezervari cu mult timp in urma. in aceste conditii, Iohannis isi va lansa cea de a treia carte la Teatrul Vasile Alecsandri din Iasi, potrivit editurii Curtea Veche.

Sindicalistii din penitenciare il contrazic pe Tudorel Toader: Este complice la recursul compensatoriu

Federatia Sindicatelor din ANP sustine ca Fostul ministru al Justitiei a premeditat distantarea de efectele gratierii mascate. Precizarile vin dupa ce Tudorel Toader a explicat, ieri, traseul recursului compensatoriu, pasand responsabilitatea pentru forma in care legea a fost adoptata Parlamentului.

Tudorel Toader, o noua simpla precizare: Nu imi propun sa fac dezvaluiri si nici sa ma razboiesc cu nimeni

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a scris sambata pe Facebook ca nu planuieste sa faca dezvaluiri sau sa se razboiasca cu nimeni, subliniind ca vrea doar sa se afle adevarul, dincolo de manipulari.

Florin Citu a cerut ASF o investigatie legata de oameni din anturajul lui Liviu Dragnea

Senatorul PNL Florin Citu spune ca a cerut Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) o investigatie pentru a vedea daca oameni din anturajul lui Liviu Dragnea, Darius Valcov si Eugen Teodorovici au beneficiat de pe urma miscarilor pe piata de capital.

Florin Citu a cerut ASF o investigatie legata de oameni din anturajul lui Liviu Dragnea

Senatorul PNL Florin Citu spune ca a cerut Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) o investigatie pentru a vedea daca oameni din anturajul lui Liviu Dragnea, Darius Valcov si Eugen Teodorovici au beneficiat de pe urma miscarilor pe piata de capital.

Liviu Dragnea este acuzat de Opozitie ca a facut pierdut tezaurul Romaniei de la Moscova

Senatorul PNL Florin Citu il acuza pe Liviu Dragnea ca nu a cerut niciodata Rusiei sa restituie tezaurul Romaniei si ca ar fi facut o intelegere pentru ca acest subiect sa nu mai apara pe agenda discutiilor dintre cele doua tari. Dragnea a renuntat la tezaurul Romaniei! V-ati pus vreodata intrebarea de ce in acesti [] .

Doua mari asociatii civice ii cer lui Liviu Dragnea sa anuleze mitingul programat la Iasi pe 9 mai. Actiunea ar aduce un mare deserviciu de imagine Moldovei

Reprezentantii a doua asociatii civice, Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei si impreuna pentru A8, i-au cerut marti, 7 mai, presedintelui PSD Liviu Dragnea sa anuleze mitingul electoral programat la Iasi pe 9 mai, de Ziua Europei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )