Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ministrul Justitiei spune ca a luat o decizie in privinta lui Kovesi. Toader: Urmeaza sa o formalizez

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Justitiei spune ca a luat o decizie in privinta lui Kovesi. Toader: Urmeaza sa o formalizez

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri ca a luat o decizie in privinta procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, in baza controlului efectuat de Inspectia Judiciara si ca urmeaza sa formalizeze hotararea, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Ministrul Justitiei spune ca a luat o decizie in legatura cu Kovesi: Urmeaza sa o formalizez. Stiti bine ca nu ministrul revoca, el cel mult propune

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, ca a luat o decizie in ceea ce o priveste pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, decizie pe care urmeaza sa o formalizeze, in limitele competentelor sale. El a tinut sa sublinieze ca nu ministrul il revoca pe procurorul sef al DNA, ci presedintele, iar ministrul, cel mult, propune. De revocat, il intrebati pe presedinte, le-a spus Toader jurnalistilor.

Ministrul Justitiei intarzie decizia in cazul lui Kovesi. Cand anunta Tudorel Toader soarta sefei DNA

Premierul Mihai Tudose s-a intors la munca, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a fost miercuri la minister. Toata lumea asteapta de la el un mare anunt, inca de la finalul anului trecut.

Ministrul Justitiei anunta ca a luat o decizie privind revocarea lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca a luat o decizie in privinta procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, in baza controlului efectuat de Inspectia Judiciara si ca urmeaza sa.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, raspunde criticilor lui Klaus Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a replicat presedintelui Klaus Iohannis in sedinta CSM ca nu el a fost cel care a predat proiectul legilor Justitiei catre Comisia speciala, ci comisia l-a invitat, dupa care a insusit proiectul ca initiativa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )