Libnet.ro
UNICEF

18:15

Pensionarii de lux vor lua de anul viitor si mai multi bani. Pe lista, Tudorel Toader si Valer Dorneanu

B1 B1,
Pensionarii de lux vor lua de anul viitor si mai multi bani. Pe lista, Tudorel Toader si Valer Dorneanu

Circa 9. 000 de oameni primesc pensii de lux in Romania, iar de anul viitor acestia vor lua si mai multi bani, odata cu intrarea in vigoare a legii pensiilor speciale ale alesilor. Printre ei, parlamentari,. continuă pe B1

Soferul cu PLACUTELE anti-PSD loveste din nou: Si-a anuntat candidatura la ALEGERILE de anul viitor (FOTO)

Soferul masinii cu placute anti-PSD, care a fost protagonistul unui scandald e amploare la mitingul diasporei din 10 august, revine. Tanarul Razvan Stefanescu, stabilit in Suedia de mai multi ani, a anunta.

UPDATE Teodorovici, despre posibilitatea ca bugetul sa fie adoptat anul viitor: Sa nu anticipam / Nu vor fi probleme de finantare chiar si n scenariul nedorit al amnarii bugetului. Mine nu discutam n Guvern bugetul

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, le-a cerut ziaristilor sa nu anticipeze, in momentul in care a fost intrebat despre posibilitatea amanarii bugetului pentru anul viitor, dar a sustinut ca, si in eventualitatea unui astfel de scenariu nedorit, nu vor fi probleme legate de plata pensiilor si a salariilor asa cum am promis.

Previziuni SUMBRE: Anul viitor, cursul se va deprecia spre 4,8 lei/euro

Erste Group estimeaza ca, anul viitor, leul va trece de pragul de 4,7 unitati/euro si va ajunge aproape de 4,8 lei/euro, dupa ce in ultimele 12 luni a variat in intervalul 4,63-4,66/euro. Episoadele.

Transportul public va fi gratuit anul viitor pentru toti bucurestenii, anunta Gabriela Firea

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat miercuri, in cadrul sedintei de Consiliu General, ca intentioneaza sa sustina anul viitor un proiect privind gratuitatea transportului in comun pentru toti.

Teodorovici: PIB-ul Romaniei va depasi anul viitor suma de 1.000 de miliarde de lei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat, marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a suspendat sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), ca bugetul de stat pentru anul viitor trebuie sa fie foarte bine discutat si dezbatut, in contextul in care Produsul Intern Brut PIB) va depasi in 2019, pentru prima data, 1. 000 de miliarde de lei, iar Guvernul mizeaza pe o crestere economica de 5,5%.

Teodorovici:Bugetul pentru anul viitor depaseste 1.000 miliarde lei pentru prima data

Bugetul de stat pentru 2019 depaseste pentru prima data 1. 000 de miliarde de lei, Produsul Intern Brut fiind estimat la 1. 022 miliarde de lei, iar anul viitor va fi unul al investitiilor, afirma ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

EUGEN TEODOROVICI: Bugetul pentru anul viitor depaseste 1.000 miliarde lei pentru prima data

Bugetul de stat pentru 2019 depaseste pentru prima data 1. 000 de miliarde de lei, Produsul Intern Brut fiind estimat la 1. 022 miliarde de lei, iar anul viitor va fi unul al investitiilor, afirma ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Topul oraselor europene cu cei mai multi IT-isti. Pe ce loc se afla Bucurestiul

In Europa Centrala si de Est sunt peste 800. 000 de specialisti IT, ceea ce inseamna ca exista mai mult talent in domeniu, in aceasta regiune, decat in tari precum Germania, Marea Britanie sau Franta, arata un raport al CESA. Bucuresti, Varsovia, Budapesta, Viena sunt cele patru capitale din CEE aflate in topul oraselor europene cu cei mai multi IT-isti.

Amazon concediaza mai multi angajati care ar fi facut trafic cu date interne despre vnzari

Amazon concediaza mai multi angajati despre care crede ca au comercializat date interne despre vanzarile produselor cu valoare ridicata, noteaza Mediafax. De asemenea, compania investigheaza si presupuse incercari de mituire a personalului.

VIDEO Mai multi jurnalisti, printre care si Jamal Khashoggi, desemnati personalitatea anului 2018 de revista Time

Mai multi jurnalisti, printre care ziaristul saudit asasinat Jamal Khashoggi si doi corespondenti ai agentiei de presa Reuters aflati in inchisoare in Myanmar, au fost desemnati, marti, personalitatea anului 2018 de editorii revistei americane Time. Anuntul a fost facut de Time intr-un editorial cu titlul Gardienii si razboiul pentru adevar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )