Libnet.ro
UNICEF

12:00

Pregatiri pentru amnistie si gratiere? Tudorel Toader va fi prezent la CEx-ul PSD din weekend

B1 B1,
Pregatiri pentru amnistie si gratiere? Tudorel Toader va fi prezent la CEx-ul PSD din weekend

PSD pregateste noi decizii importante privind justitia! Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a confirmat ca va fi prezent din nou duminica la Comitetul Executiv al PSD ce va avea loc la Parlament. intrebat de. continuă pe B1

Surse: Dancila, discutii cu liderii USR despre OUG pe codurile penale. Tudorel Toader, prezent la intalnire

Premierul Viorica Dancila discuta la Guvern cu liderii USR pe tema ordonantei de urgenta privind modificarea codurilor penale, potrivit unor surse politice. Tudorel Toader a fost si el chemat la intalnire.

Barna, dupa ntlnirea la Guvern: Premierul si ministrul Justitiei au fost foarte fermi ca nu intentioneaza sa dea OUG pentru amnistie si gratiere, pentru moment

Liderul USR Dan Barna a relatat vineri ca premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au fost foarte fermi in discutia avuta la Palatul Victoria ca, pentru moment, nu au in lucru si nu intentioneaza sa dea o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratiere.

Olguta Vasilescu: CATEGORIC e nevoie de OUG pentru amnistie si gratiere

Categoric trebuie data o Ordonanta de Urgenta pentru amnistie si gratiere, sustine fostul ministru al Muncii, Olguta Vasilescu. Categoric da. Pentru ca la ora actuala nu mai exista cai de atac.

Dancila, discutii cu liderii USR despre OUG pe codurile penale. Barna: O ordonanta ar decredibiliza Romania in UE

Premierul Viorica Dancila discuta la Guvern cu liderii USR pe tema ordonantei de urgenta privind modificarea codurilor penale. Tudorel Toader a fost si el przent la intalnire. Liderul USR, Dan Barna, a precizat ca i-a spus sefului Guvernului ca o eventuala ordonanta ar decredibiliza Romania in UE si toata atentia va fi atrasa de tema Justitiei, nu de subiectului detinerii presedintiei Consiliului UE.

TUDOREL TOADER: Nu stim daca OUG pe codurile penale va fi gata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca nu stie daca ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala va fi gata pana la finalul anului.

TUDOREL TOADER: Voi participa la CExN al PSD

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat astazi ca va participa la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, care va avea loc duminica.

Siegfried Muresan: De ce minte Tudorel Toader cnd spune ca trebuie sa dea OUG pe Coduri pentru a evita un infringement din partea UE

Europarlamentarul liberal Siegfried Muresan afirma ca Tudorel Toader minte atunci cand invoca teama de o procedura de infringement din partea UE pentru a justifica necesitatea unei ordonante de urgenta pe Codurile Penale.

Tudorel Toader, intrebat de constitutionalitatea unei ordonante pe codurile penale: Unii spun ce stiu, altii stiu ce spun (VIDEO)

Ordonanta de urgenta pe codurile penale inca nu este gata pentru a fi aprobata de catre Guvern. Tudorel Toader a precizat ca proiectul este inca in faza de analiza, iar daca va fi elaborat un proiect nu el.

Tudorel Toader nu a fost invitat sa reprezinte Guvernul la Curtea Constitutionala pe sesizarea privind remanierea: Daca voi fi invitat, voi da curs

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca nu a fost invitat sa sustina punctul de vedere al Guvernului la sedinta Curtii Constitutionale din 19 decembrie, cand va fi discutata sesizarea Cabinetului Dancila, care invoca blocajul pe care l-a creat presedintele Klaus Iohannis prin neluarea deciziei de numire a ministrilor Transporturilor si Dezvoltarii.

Tudorel Toader explica urgenta ordonantei Codurilor Penale si ce va contine ea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost intrebat in Parlament despre promovarea ordonantei de urgenta privind Codurile Penale, anuntata de saptamana trecuta. Se analizeaza, a repetat acesta de mai multe ori. El a dat mai multe detalii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )