Libnet.ro
UNICEF

14:30

Toader, in ultima declaratie la Ministerul Justitiei: E cineva care e iubit de toata lumea? Nu cred... (VIDEO)

B1 B1,
Toader, in ultima declaratie la Ministerul Justitiei: E cineva care e iubit de toata lumea? Nu cred... (VIDEO)

Tudorel Toader a plecat, joi dimineata, de la Ministerul Justitiei. Interimatul va fi asigurat de Ana Birchall, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat numirea lui Eugen Nicolicea ca ministru plin. in. continuă pe B1

Tudorel Toader, ultimele declaratii la Ministerul Justitiei: Am avut o discutie cu Ana Birchall

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader si-a exprimat joi convingerea ca Ana Birchall, cea care a preluat interimar conducerea MJ, va continua proiectele pe care el le-a inceput in timpul mandatului.

Ministerul Justitiei reia procedura de selectare a candidatilor pentru functia de procuror europeni

Ministerul Justitiei a declansat o noua procedura de selectie a candidatilor desemnati in numele Romaniei pentru functia de procuror european, candidatii avand termen pana la 15 mai pentru depunerea dosarelor. Interviurile ar urma sa aiba loc pe 20-22 mai. Procedura este reluata in conditiile in care ministrul justitiei Tudorel Toader a demisionat, iar remanierea propusa de PSD a fost respinsa de presedintele Klaus Iohannis, urmand sa fie numit un interimar. Premierul a propus-o pe Ana Birchall pentru a asigura, temporar, conducerea ministerului.

Ana Birchall, dupa a preluat ca interimar Ministerul Justitiei: Voi gestiona agenda institutiei cu echilibru si profesionalism

Vicepremierul Ana Birchall a preluat, joi, ca interimar, portofoliul de la Ministerul Justitiei, dand asigurari ca va gestiona agenda institutiei cu echilibru si profesionalism pe perioada exercitarii interimatului. Un obiectiv important al interimatului la Justitie este asigurarea bunei functionari a activitatii curente a ministerulu, a spus Birchall.

Ana Birchall, dupa ce a preluat ca interimar Ministerul Justitiei: Voi gestiona agenda institutiei cu echilibru si profesionalism

Vicepremierul Ana Birchall a preluat, joi, ca interimar, portofoliul de la Ministerul Justitiei, dand asigurari ca va gestiona agenda institutiei cu echilibru si profesionalism pe perioada exercitarii interimatului. Un obiectiv important al interimatului la Justitie este asigurarea bunei functionari a activitatii curente a ministerulu, a spus Birchall.

Vicepremierul Ana Birchall a preluat, ca interimar, Ministerul Justitiei

Vicepremierul Ana Birchall a preluat, astazi, ca interimar, portofoliul de la Ministerul Justitiei, dand asigurari ca va gestiona agenda institutiei cu echilibru si profesionalism pe perioada exercitarii interimatului.

Ana Birchall, primele declaratii dupa ce a preluat Ministerul Justitiei: Va asigur ca voi gestiona agenda institutiei cu echilibru si profesionalism

Ana Birchall a facut primele declaratii dupa cea preluat functia de ministru interimar al Justitiei. Ministerul Justitiei e un portofoliu extrem de important si va asigur ca voi gestiona.

Ministerul Justitiei a reluat procedura pentru desemnarea unui procuror european din partea Romaniei

Ministerul Justitiei a reluat procedura de selectie a candidatilor desemnati in numele Romaniei pentru functia de procuror european.

Marius Pascan (PMP): Este strigator la cer sa-l pui pe Nicolicea la Ministerul Justitiei. Este un dinozaur comunistoid (VIDEO)

Deputatul PMP Marius Pascan a calificat drept strigator la cer faptul ca PSD l-a propus pe Eugen Nicolicea la ministerul Justitiei. intrebat cine castiga din meciul dintre presedintele Klaus.

Ministerul Justitiei a publicat pe site o situatie a proiectelor de acte normative transmise catre MJ spre avizare: 1.161 de proiecte, initiate de 33 de institutii

Ministerul Justitiei a publicat pe site o situatie a proiectelor de acte normative transmise catre MJ spre avizare, fiind vorba despre 1. 161 de astfel de proiecte, initiate in total de 33 de institutii. Cele mai multe proiecte au fost initiate de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale - 123.

Ana Birchall a preluat Ministerul Justitiei. Toader, intrebat daca isi reproseaza ceva: Oricand se pot face mai multe lucruri

Vicepremierul Ana Birchall a preluat joi conducerea Ministerului Justitiei de la Tudorel Toader, urmand sa asigure interimatul pana la solutionarea conflictului dintre presedintele Klaus Iohannis si majoritatea PSD-ALDE care ar trebui sa vina cu o noua propunere de minister, dupa refuzul sefului statului de a-l numi pe Eugen Nicolicea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )