Libnet.ro
UNICEF

01:05

Am trimis presedintelui propunerile pentru conducerea Sectiei Judiciare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am trimis presedintelui propunerile pentru conducerea Sectiei Judiciare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat astazi ca a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerile pentru ocuparea functiilor de conducere la Sectia Judiciara din cadrul Parchetului General. continuă pe Ziarul Bursa

Tudorel Toader a trimis presedintelui propunerile pentru conducerea Sectiei Judiciare din cadrul Parchetului General

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerile pentru ocuparea functiilor de conducere la Sectia Judiciara din cadrul Parchetului General. Antonia-Eleonora Constantin a fost propusa pentru ocuparea functiei de procuror-sef, iar Iuliana Nedelcu, pentru cea de procuror-sef adjunct.

Toader i-a trimis presedintelui Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis luni presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea in functia de procuror-sef al DNA. Astazi am transmis catre Presedintele Romaniei.

Opozantul Aleksei Navalnii a fost eliberat: Acesta a fost trimis dupa gratii pentru ca a organizat manifestatii impotriva lui Vladimir Putin

Aleksei Navalnii, cel mai mare opozant al presedintelui rus Vladimir Putin, a fost eliberat din inchisoare dupa o luna si jumatate pe care a primit-o in doua condamnari succesive date pentru ca a organizat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2211 seconds )