Libnet.ro
UNICEF

13:30

Tudorel Toader anunta ca au fost facuti pasi semnificativi pentru alimentarea cu gaze naturale a comunei sale natale, Vulturu, din judetul Vrancea

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader anunta ca au fost facuti pasi semnificativi pentru alimentarea cu gaze naturale a comunei sale natale, Vulturu, din judetul Vrancea

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader anunta pe Facebook ca au fost facuti pasi semnificativi pentru alimentarea cu gaze naturale a comunei sale natale, Vulturu, din judetul Vrancea, unde detine doua imobile. continuă pe Adevărul

INTERVIU-EVENIMENT Ce spune Viorica Dancila despre Dragnea, Iohannis, Tudorel Toader si Valcov. Ce explicatie are pentru gafele de exprimare

Intr-un interviu pentru Adevarul, premierul Viorica Dancila explica ce s-a schimbat in relatia cu Liviu Dragnea, cum decurge coabitarea cu presedintele Klaus Iohannis si cu ce impresie a ramas despre Tudorel Toader. Alte intrebari la care a raspunsul premierul: Cata importanta are Darius Valcov in Guvern? De ce gafeaza atat de des? Candideaza la alegerile prezidentiale?.

Cat au costat deplasarile fostului ministru Tudorel Toader

Japonia, Malaysia, Italia, Franta sau Marocsunt o parte din tarile in care a calatorit fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader. Acesta a fost intr-un numar de 29 de deplasari externe in doi ani.

De ce a platit Tudorel Toader cu functia. Fostul ministrul al Justitiei sugereaza adevaratele motive

Fostul ministru al justitiei, Tudorel Toader, a distribuit pe pagina sa de Facehbook un articol in care se arata ca ruptura dintre el si PSD s-a produs atunci cand a refuzat sa dea ordonanta pe amnistie si.

Tudorel Toader si-a publicat raportul de activitate

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, si-a publicat raportul de activitate pe site-ul ministerului. Raportul acopera intregul mandat al sau, din perioada februarie 2017 - aprilie 2019. Raportul.

Tudorel Toader sugereaza ca a fost inlocuit de PSD pentru ca nu a sustinut ordonanta de urgenta pe amnistie si gratiere (FOTO)

Tudorel Toader continua seria de mesaje in care face precizari subtile privind ruptura cu PSD care a dus la debarcarea sa din fruntea Ministerului Justitiei. Duminica, fostul ministru a distribuit un articol in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )