Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, din nou la RAPORT in fata lui Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei chemat de urgenta la Parlament

B1 B1,
Tudorel Toader, din nou la RAPORT in fata lui Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei chemat de urgenta la Parlament

Tudorel Toader a fost chemat din nou, miercuri dimineata, in biroul lui Liviu Dragnea. intrevederea dintre cei doi are loc dupa ce Guvernul a adoptat, marti seara, o OUG pentru modificarea legilor. continuă pe B1

Siegfried Muresan (PNL): Tudorel Toader a inceput asaltul final la independenta justitiei. Doar Liviu Dragnea are de castigat

PSD se chinuie de sapte ani sa puna mana pe justitie, iar acum Tudorel Toader a inceput asaltul final, avertizeaza europarlamentarul PNL Siegfried Muresan, dupa ce, marti, Toader a modificat iar prin.

Liviu Dragnea explica de ce l-a bagat in sedinta pe Tudorel Toader (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, luni, ca l-a bagat pe Tudorel Toader in sedinta pentru a explica ce se intampla daca se depasesete interimatul de 45 de zile la un minister. Ne-a adus si o decizie a CCR si.

PNL depune motiune simpla mpotriva lui Tudorel Toader: A facut un rau urias Romniei

PNL va depune in aceasta saptamana, la Camera Deputatilor, o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei Tudorel Toader, a anuntat luni, Raluca Turcan, pentru ca acesta a actionat ca un luptator impotriva intereselor Romaniei in plan extern. Printre motivele invocate de liberali se numara si obsesia de a asmuti institutiile impotriva fostului procuror sef DNA Laura Codruta Kovesi, obsesie preluata de la Liviu Dragnea.

Tudorel Toader, dupa criticile lui Augustin Lazar privind OUG: Fireasca nemultumirea de a nu mai putea delega, nici sa fie delegat, asa cum se pregatea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, comenteza ironic criticile procurorului general privind Ordonanta de Urgenta care modifica din nou legile justitiei. Fireasca nemultumirea de a nu mai putea delega, nici sa fie delegat, asa cum se pregatea, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Ordonantele lui Tudorel Toader au fost publicate n Monitorul Oficial. Controversata sectie de anchetare a magistratilor primeste puteri sporite / La sefia parchetelor pot fi numiti si judecatori care au ndeplinit functia de procuror

Cele doua ordonante de urgenta promovate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si adoptate marti de Guvernul Dancila au fost publicate miercuri seara in Monitorul Oficial. Controversate Ordonanta de Urgenta care modifica din nou cele trei legi ale justitiei prevede ca sefii parchetelor pot fi numiti cu avizul consultativ al plenului CSM, pana acum avizul apartinand Sectiei pentru procurori a CSM. O alta modificare este ca la conducerea acestor parchete pot fi numiti si judecatori care au indeplinit functia de procuror si a fost eliminata conditia vechimii. De asemenea, una dintre cele mai controversate prevederi estea cea privind Sectia de anchetare a magistratilor, care iese de sub autoritatea procurorului general si care va avea si competenta de retragere a cailor de atac in cauzele de competenta sa, inclusiv pentru cele aflate pe rolul instantelor sau solutionate definitiv anterior operationalizarii sectiei.

Tudorel Toader la Cluj. Va participa la sedinta de evaluare a Curtii de Apel

Programul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, prevede participarea, vineri, la sedinta Adunarii Generale a judecatorilor Curtii de Apel Cluj, in cadrul careia va fi dezbatut raportul de activitate al instantei pe anul 2018. Marti, cateva zeci de clujeni au protestat in centrul orasului fata de modificarea legilor justitiei prin Ordonanta de Urgenta.

PNL SI USR AU DEPUS LA CAMERA MOTIUNEA SIMPLA INTITULATA: Tudorel Toader si PSD-ALDE, luati mainile murdare de pe Justitie!

PNL si USR au depus miercuri la Camera motiunea simpla pe Justitie in care ii cer ministrului Tudorel Toader sa devoaleze motivul real al emiterii OUG de modificare a legilor justitiei, sa emita un nou act normtiv prin care sa inlature toate aspectele neconstitutionale din OUG si sa sprijine demersurile de desfiintare a Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie.

Subiectele zilei: A fost ziua lui Tudorel Toader si a Ordonantelor sale prin care si-a subordonat Justitia; CTP: Ce n-a facut nici PCR Justitie cu circuit nchis; 10 motive care m-au facut sa plec definitiv din Galati

Cristian Tudor Popescu crede ca ce a facut Tudorel Toader n-a facut nici PCR Justitie cu circuit inchis. Prin cheremul lui T. Toader, SECTIA va fi unica sectie de pe aceasta planeta care nu face parte dintr-un intreg, este scoasa de sub autoritatea Parchetului General, ca o mana care se misca separata de corp, sub controlul exclusiv al lui T. Toader. Dosarele politicienilor sau clientilor partidului Dragnea vor fi insfacate de pe masa procurorilor DNA si aruncate in sertarele SECTIEI.

TUDOREL TOADER: Procedura de selectie a procurorului european, adoptata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca a fost adoptata ordonanta de urgenta privind procedura de selectie a procurorului european din partea Romaniei.

Tudorel Toader, anunt despre modificarile din Justitie: OUG nu se refera la procurorul-sef european

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit, marti, despre modificarile din Justitie. Toader a vorbit despreproiectul ordonantei de urgentaprivind procedura de selectie a procurorului european din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )