Libnet.ro
UNICEF

11:16

Tudorel Toader se ntlneste cu procurorul sef interimar al DNA

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader se ntlneste cu procurorul sef interimar al DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se intalneste marti dimineata cu Anca Jurma, procurorul sef interimar al Directiei Nationale Anticoruptie, una dintre temele ce vor fi luate in discutie fiind situatia procurorilor delegati la DNA, conform Agerpres. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader, catre procurorul-sef adjunct DNA: Sunt 20 de delegari; ramanem in asteptarea unui raspuns corect

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat sambata, in replica la afirmatia procurorului-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie Nistor Calin, potrivit caruia doar 7 sau 8 procurori sunt.

Procurorul-sef interimar DNA, despre intalnirea cu ambasadorul Klemm: Se vehiculeaza informatii eronate in spatiul public

Procurorul-sef interimar DNA, Anca Jurma, a declarat, marti, ca intalnirea pe care a avut-o cu ambasadorul SUA la Bucuresti Hans Klemm a avut loc la sediul DNA, nu la Ambasada. Imaginea articolului.

intalnire cheie pentru justitie: Tudorel Toader se vede cu procurorul sef interimar al DNA, Anca Jurma si cu procurorul general Augustin Lazar

UPDATE:La sediul Ministerului Justitiei a sosit si procurorul general Augustin Lazar. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se va intalni marti cu procuror-sef interimar al DNA, Anca Jurma. Una.

intalnire cheie pentru justitie: Tudorel Toader a discutat cu procurorul sef interimar al DNA, Anca Jurma si cu procurorul general Augustin Lazar (VIDEO)

UPDATE 12:00:intalnirea dintre ministrul Justitiei si procurorii sefi s-a incheiat. Augustin Lazar a declarat la plecarea de la Ministerul Justitiei ca s-a discutat despre problemele privind.

intalnire cheie pentru justitie: Tudorel Toader se vede cu procurorul sef interimar al DNA, Anca Jurma si cu procurorul general Augustin Lazar (VIDEO)

UPDATE:intalnirea a inceput la ora 10 si la ea iau parte toti cei trei procurori sefi din Romania: Anca Jurma de la DNA, Augustin Lazar de la Parchetul General si Felix Banila de la.

Procurorul sef adjunct al DNA Calin Nistor: Este constituit un grup de lucru care analizeaza situatia achitarilor din ultima perioada, cine a gresit va plati

Procurorul sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie Calin Nistor a declarat, vineri, ca la DNA a fost constituit un grup de lucru care analizeaza situatia achitarilor din ultima perioada, el spunand ca cine a gresit va plati.

Procurorul sef adjunct al DNA: Sunt 20 de delegati, inclusiv pe functii de conducere / Tudorel Toader: Astept un raspuns complet

Procurorul-sef adjunct al DNA, Calin Nistor, a transmis ca sunt 20 de procurori delegati, inclusiv pe functii de conducere si niciunul detasat la DNA, potrivit jurnalistei Sorina Matei, dupa ceministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus ca va solicita situatia procurorilor detasati sau delegati din institutie si daca au fost respectate conditiile legale. in urma precizarilor lui Nistor, Toader a spus ca inca asteapta raspunsul complet.

Tudorel Toader: Luni dimineata, voi solicita de la DNA sa ne comunice daca exista delegari si detasari in functie, precum si situatia exacta a acestora

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca, luni dimineata, va solicita de la DNA sa se comunice daca exista delegari si detasari in functie ale procurorilor, precum si situatia exacta a acestora.

Tudorel Toader: Cel care va fi desemnat pentru sefia DNA nu trebuie sa fi beneficiat de delegari sau promovari preferentiale

Ministrul Justitiei,Tudorel Toader, sustine ca, pe langa criteriile prevazute de lege, procurorul care fi desemnat pentru a ocupa functia de procuror-sef al DNA nu trebuie sa fie recomandat de cineva anume si nu trebuie sa fi beneficiat de delegari sau promovari preferentiale.

Ministerul Justitiei reia luni procedura de selectie pentru functia de procuror-sef al DNA, in timp ce Toader intra in concediu

Ministerul Justitiei reia astazi procedura de selectie pentru functia de procuror-sef al DNA, dupa ce, la prima selectie, ministrul Tudorel Toader nu a acceptat niciunul din cei patru candidati. In acelasi timp, ministrul Toader a anuntat ca pleaca in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )