Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader sugereaza ca a fost inlocuit de PSD pentru ca nu a sustinut ordonanta de urgenta pe amnistie si gratiere (FOTO)

B1 B1,
Tudorel Toader sugereaza ca a fost inlocuit de PSD pentru ca nu a sustinut ordonanta de urgenta pe amnistie si gratiere (FOTO)

Tudorel Toader continua seria de mesaje in care face precizari subtile privind ruptura cu PSD care a dus la debarcarea sa din fruntea Ministerului Justitiei. Duminica, fostul ministru a distribuit un articol in. continuă pe B1

Tudorel Toader a fost reinscaunat oficial in functia de rector al Universitatii Cuza Iasi. Cum au fost instiintati profesorii

De joi, 25 aprilie, Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, si-a reluat oficial functia de rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza UAIC) din Iasi.

Cat au costat deplasarile fostului ministru Tudorel Toader

Japonia, Malaysia, Italia, Franta sau Marocsunt o parte din tarile in care a calatorit fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader. Acesta a fost intr-un numar de 29 de deplasari externe in doi ani.

INTERVIU-EVENIMENT Ce spune Viorica Dancila despre Dragnea, Iohannis, Tudorel Toader si Valcov. Ce explicatie are pentru gafele de exprimare

Intr-un interviu pentru Adevarul, premierul Viorica Dancila explica ce s-a schimbat in relatia cu Liviu Dragnea, cum decurge coabitarea cu presedintele Klaus Iohannis si cu ce impresie a ramas despre Tudorel Toader. Alte intrebari la care a raspunsul premierul: Cata importanta are Darius Valcov in Guvern? De ce gafeaza atat de des? Candideaza la alegerile prezidentiale?.

Tudorel Toader, mutare surpriza! Ce functie va ocupa fostul ministru al Justitiei

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, revine la catedra. Toader isi reia functia de rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, pe care o suspendase odata cu preluarea portofoliului.

Tudorel Toader si-a publicat raportul de activitate

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, si-a publicat raportul de activitate pe site-ul ministerului. Raportul acopera intregul mandat al sau, din perioada februarie 2017 - aprilie 2019. Raportul.

Tudorel Toader a publicat un raport al activitatii desfasurate ca ministru al Justitiei

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a publicat, astazi, un raport al activitatii desfasurate in cele 26 de luni ale mandatului sau.

Tudorel Toader: Am avut o discutie cu Ana Birchall

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader si-a exprimat joi convingerea ca Ana Birchall, cea care a preluat interimar conducerea MJ, va continua proiectele pe care el le-a inceput in timpul mandatului.

Tudorel Toader, ultimele declaratii la Ministerul Justitiei: Am avut o discutie cu Ana Birchall

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader si-a exprimat joi convingerea ca Ana Birchall, cea care a preluat interimar conducerea MJ, va continua proiectele pe care el le-a inceput in timpul mandatului.

Ana Birchall preia Ministerul Justitiei de la Tudorel Toader

Joi,ministrul interimar al Justitiei este asteptat sa preia mandatul de la Tudorel Toader. Ana Birchall va gestiona acest portofoliu dupa ce, miercuri, presedintele Klaus Iohannis a luat act de demisia lui.

Un deputat USR povesteste cum i-a mintit Nicolicea pe reprezentantii Comisiei de la Venetia. Pe cine a dat vina deputatul PSD pentru unele greseli din legile justitiei

Comportamentul huliganic al opozitiei este de vina pentru unele greseli strecurate in raportul comisiei speciale privind legile justitiei a fost argumentul halucinant pe care deputatul PSD Eugen Nicolicea l-a invocat in discutiile de joi cu delegatia Comisiei de la Venetia. Cel putin asta povesteste, pe Facebook, deputatul USR Iulian Bulai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )