Libnet.ro
UNICEF

23:00

Tudorel Toader o trimite pe Kovesi inapoi la Facultatea de Drept: Trebuia sa stii, ca de asta te-ai pregatit ca jurist!

B1 B1,
Tudorel Toader o trimite pe Kovesi inapoi la Facultatea de Drept: Trebuia sa stii, ca de asta te-ai pregatit ca jurist!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a criticat-o din nou pe Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA. Toader a sustinut ca scandalul protocoalelor secrete a demonstrat, inca o data, ca solicitarea sa de. continuă pe B1

Tudorel Toader raspunde atacurilor presedintelui Iohannis: Nu trebuia sa-l conving, trebuia sa se uite la argumente

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit marti seara, la Antena 3, despre atacurile presedintelui Iohannis. Rationamentele si argumentele de ordin constitutional le cunosc constitutionalistii. Eu in.

Tudorel Toader se va intalni cu premierul Dancila pentru a depune sesizarea la CCR privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader da luni forma finala sesizarii pe care o va trimite la Curtea Constitutionala pe marginea refuzului presedintelui Iohannis de a o revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi.

Tudorel Toader l-a dojenit pe Iohannis, dupa decizia acestuia de a respinge revocarea lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis, dupa decizia acestuia de a nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi de la sefia DNA. Ministrul a sustinut ca a prezentat o serie de.

Tudorel Toader anunta ca sesizarea privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi va fi depusa astazi la CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca sesizarea formulata dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va ajunge in cursul zilei de luni la Curtea Constitutionala a Romaniei.

Tudorel Toader anunta ca sesizarea privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi va fi depusa astazi la CCR: Premierul a semnat documentul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca sesizarea formulata dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va ajunge in cursul zilei de luni la Curtea Constitutionala.

Tudorel Toader: Sesizarea privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi ajunge luni la CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca sesizarea formulata dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va ajunge in cursul zilei de luni la.

Tudorel Toader si Viorica Dancila, discutii cruciale pentru soarta lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va avea luni o noua intalnire cu premierul Viorica Dancila, pentru a gasi forma finala a proiectului de sesizare a Curtii Constitutionale, in cazul revocarii sefei.

Tudorel Toader, intalnire cu premierul Dancila pentru a depune sesizarea la CCR privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi (VIDEO)

UPDATE:Cu putin inainte de ora 12, Tudorel Toader a ajuns la Guvern unde se va intalni cu premierul Viorica Dancila pentru a discuta despre sesizarea ce urmeaza a fi depusa la Curtea Constitutionala.

Tudorel Toader, despre propunerea de revocare a sefei DNA: Eu am venit cu argumente juridice si de ordin managerial, domnul presedinte a raspuns pur politic

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca el a venit cu argumente juridice pentru revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, in timp ce presedintele Klaus Iohannis a raspuns pur politic.

Tudorel Toader despre sesizarea la CCR: O vom modifica prelund si o parte din raportul presedintelui

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, luni, ca a realizat un draft al sesizarii catre Curtea Constitutionala dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, insa forma finala a acesteia va cuprinde si o parte din raportul prezentat de seful statului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )