Libnet.ro
UNICEF

17:15

UPDATE ntlnire ntre USR si Viorica Dancila, la Guvern, pe tema ordonantei pe Codurile penale / Dan Barna ceruse oficial marti o audienta cu premierul

Hotnews Hotnews,
 UPDATE ntlnire ntre USR si Viorica Dancila, la Guvern, pe tema ordonantei pe Codurile penale / Dan Barna ceruse oficial marti o audienta cu premierul

Patru reprezentanti USR, intre care liderul Dan Barna, au mers vineri la Guvern pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pe tema anuntatei ordonante de urgenta pe Codurile penale. intalnirea a fost initiata de USR si a avut loc la scurt timp dupa ce opozitia a depus la Parlament motiunea de cenzura impotriva Guvernului. UPDATE Barna, in numele grupului parlamentar USR de la Camera Deputatilor, a transmis premierului pe 11 decembrie o cerere de audienta in regim de urgenta. Vezi in articol textul acesteia. continuă pe Hotnews

ntlnire ntre USR si Viorica Dancila, la Guvern, pe tema ordonantei pe Codurile penale

Patru reprezentanti USR, intre care liderul Dan Barna, se afla la aceasta ora la Guvern unde discuta cu premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pe tema anuntatei ordonante de urgenta pe Codurile penale. intalnirea a fost initiata de USR si are loc la scurt timp dupa ce opozitia a depus la Parlament motiunea de cenzura impotriva Guvernului.

Ce mesaj au avut parlamentarii USR pentru Viorica Dancila

Parlamentarii USR au intampinat-o miercuri pe Viorica Dancila, in sedinta plenului reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, cu pancarte pe care scria nu dati OUG. Premierul a fost prezent in Parlament pentru a prezenta programul Romaniei privind presedintia Consiliului UE.

Emotii mari pentru Viorica Dancila: Are EXAMEN in Parlament

Emotii mari pentru Viorica Dancila. Miercuri se va adresa parlamentarilor si romanilor deopotriva, pe tema preluarii presedintiei Consiliului UE de catre Romania, la 1 ianuarie 2019. Premierul va prezenta.

Pensiile vor fi platite inainte de sarbatori. Anuntul facut de Viorica Dancila - VIDEO

Pensiile vor fi platite inainte de Sarbatori. Anuntul a fost facut de premierul Viorica Dancila, inainte de sedinta de guvern. Dancila spune ca a avut o discutie cu Ministrul Muncii in acest.

Iohannis o ironizeaza pe Viorica Dancila: E dragut discursul cu pacea mondiala

Presedintele Klaus Iohannis o ia peste picior pe premierul Viorica Dancila. Seful statului spune ca apelurile repetate facute de premier pentru ca intre presedintie si Guvern sa existe colaborare si pace sunt.

Viorica Dancila are un nou consilier de stat pentru mediul de afaceri: Ramona Ioana Bruynseels, fosta secretar de stat n SGG, eliberata din functie chiar de actualul premier, n ianuarie

Ramona Ioana Bruynseels, fosta Lohan, a fost una dintre primele persoane pentru care Viorica Dancila a semnat decizii de eliberare din functie dupa preluarea mandatului de premier. Acum, aceasta revine in Guvern. Potrivit unei decizii a actualui premier publicate luni in Monitorul Oficial, a fost numita in functia de consilier de stat in cadrul aparatului de lucru al Guvernului. Se va ocupa de relatia cu mediul de afaceri, potrivit unor surse guvernamentale. Vezi cine este Ramona Ioana Bruynseels.

VIORICA DANCILA: Bugetarii vor avea inca doua zile libere in decembrie

Premierul Viorica Dancila a anuntat astazi ca angajatii din sectorul bugetar vor avea inca doua zile libere, in 24 si 31 decembrie, precizand ca si plata pensiilor se va face inainte de sarbatori.

Viorica Dancila, sesizata la Agentia Nationala de Integritate cu privire la veniturile declarate ca europarlamentar

Institutul pentru Politici Publice IPP) a sesizat vineri, 14 decembrie 2018, Agentia Nationala de Integritate ANI) cu privire la o presupusa incalcare de catre Viorica Dancila, in calitate de europarlamentar, a modului de completare a declaratiilor.

Viorica Dancila, PETRECERE DE TAINA la Vila Lac 1: PSD-ul serbeaza ANTICIPAT ziua premierului

Premierul Viorica Dancila isi serbeaza ziua de nastere in avans. Sefa Executivului si-a invitat colegii la o petrecere ce se va tine la Vila Lac 1, joi, cu trei zile inainte de a implini 55 de ani. Sefa.

VIDEO Nastase: Iohannis a umilit-o pe Viorica Dancila. A spus ca a asteptat-o sa se prezinte la el. Dar ce, primul-ministru e salariat la Cotroceni?

Fostul premier Adrian Nastase l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis pentru modul in care se adreseaza si interactioneaza cu premierul Viorica Dancila, spunand ca seful statului da impresia ca vrea sa umileasca liderul de la Palatul Victoria.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )