Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis dupa anuntarea rezultatelor alegerilor

Antena3 Antena3,
Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis dupa anuntarea rezultatelor alegerilor

Klaus Iohannis a castigat duminica, in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Presedintele a obtinut peste 65% din voturi. Pe pagina sa de Facebook,. continuă pe Antena3

Sediul PNL, reactie Klaus Iohannis, dupa inchiderea urnelor: Romania moderna a castigat

Romanii au fost chemati, duminica, la vot pentru a-si alege presedintele pentru urmatorii cinci ani. Klaus Iohannis a facut primele declaratii, la sediul PNL, dupa aflarea rezultatelor exit-poll. Presedintele Klaus Iohannis si-a sustinut discursul la sediul PNL, imediat dupa ce televiziunile au venit cu primele rezultate exit-poll. Sondajele realizate la iesirea de la urne si .

VIDEO Klaus Iohannis, dupa rezultatele exit-poll: Romania a castigat Este cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis, creditat de exit-poll-uri cu peste 66% din voturi la turul doi al prezidentialelor, a salutat duminica seara cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD, victorie a Romaniei normale in care insa vor trebui sa-si gaseasca locul alegatorii PNL, USR-PLUS, UDMR dar si cei ai PSD.

Klaus Iohannis, dupa intrevederea cu liderii PNL: Sunt perspective unei prezente mai mari decat in primul tur

Klaus Iohannis a mers, duminica, dupace a votat, la sediul PNL. Dupa circa jumatate de ora de discuii cu liderii liberali, Iohannis a parasit sediul din Modrogan. Sunt perspectivele unei prezente.

Presedintele Comisiei Europene, mesaj pentru Klaus Iohannis: Felicitari! Stiu ca pot conta pe rolul activ al Romaniei

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, i-a transmis un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis, dupa realegerea in functia de presedinte al Romaniei. Felicitari, Klaus Iohannis pentru.

Traian Basescu, despre victoria categorica a lui Klaus Iohannis: E aproape unsul lui Dumnezeu

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie incredibila la adresa lui Klaus Iohannis, dupa victoria categorica obtinuta de acesta in cel de-al doilea tur de scrutin. Avem Rege! . ) La scorul a.

Presedintele Ucrainei l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru realegere: Astept intensificarea dialogului bilateral in beneficiul tarilor noastre si al regiunii

Presedintele Ucrainei,Vladimir Zelenski, i-a transmis un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis, dupa realegerea in functia de presedinte. Sincere felicitari Presedintelui Romaniei Klaus.

Mircea Badea, val de ironii si mistouri, dupa victoria lui Klaus Iohannis. Si-a varsat nervii pe colegii jurnalisti

Mircea Badea a fost foarte ocupat in ziua alegerilor prezidentiale. A aparut la Antena 3, unde a comentat prezenta la vot si alte evenimente importante ale zilei, dar a fost activ si pe Facebook, unde a postat mai multe mesaje. Rezultatul alegerilor pare sa-l fi enervat foarte tare. A lansat valuri de ironii si mistouri, .

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis, primele declaratii dupa inchiderea urnelor: Este cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, care il declara castigator detasat, ca este o victorie importanta, subliniindca este cea mai.

Iohannis a ajuns la sediul PNL. Este asteptat sa tina un discurs imediat dupa anuntarea rezultatelor exit-poll (VIDEO, FOTO)

Klaus Iohannis, candidatul liberal la prezidentiale, a ajuns la sediul PNL in jurul orei 20. in fata cladiri au fost amplasate o scena si un ecran imens. De pe scena, Klaus Iohannis ar urma sa tina un.

Klaus Iohannis, 185 de voturi la Auckland, Dancila - 25 Cum au votat romanii la Sidney, Shanghai si Singapore (numaratoare paralela USR-PLUS) - UPDATE

Primele rezultate ale numaratorii paralele efectuate de USR-PLUS provin din sectia de votare din Auckland, Noua Zeelanda, unde Klaus Iohannis a obtinut 185 de voturi, iar Viorica Dancila - 20 voturi, potrivit datelor publicate pe pagina sa de Facebook deputatul USR Catalin Drula.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )