Libnet.ro
UNICEF

22:45

Calin Popescu Tariceanu, dupa ce Melescanu a fost votat noul sef al Senatului: Vom sesiza CCR! Acest vot nu ramane fara urmari!

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, dupa ce Melescanu a fost votat noul sef al Senatului: Vom sesiza CCR! Acest vot nu ramane fara urmari!

Senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost ales, marti, in plen, in cel de-al doilea tur de scrutin, presedintele Senatului cu 73 voturi pentru, potrivit unor surse parlamentare. Calin Popescu Tariceanu sustine . continuă pe Antena3

Teodor Melescanu, noul sef al Senatului? Calin Popescu Tariceanu il ameninta cu excluderea

Teodor Melescanu a obtinut cele mai multe voturi pentru preluarea functiei de presedinte al Senatului 67 de voturi). Senatorul a fost urmat de Alina Gorghiu, cu 49 de voturi. intrucat nu s-au intrunit voturile majoritatii, se va organiza al doilea tur de scrutin. Calin Popescu Tariceanu a anutat ca il va exclude pe Melescanu din .

Calin Popescu Tariceanu il ameninta pe Teodor Melescanu cu excluderea din ALDE: Fiecare care accepta o astfel de postura isi asuma niste consecinte

Teodor Melescanu nu are sprijinul ALDE pentru sefia Senatului si, daca va candida din partea PSD, urmeaza sa fie convocat Biroul Politic, a declarat marti liderul formatiunii, Calin Popescu Tariceanu. El a.

CALIN POPESCU TARICEANU: Cat este un guvern in functie nu se pune problema alegerilor anticipate

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti ca atat timp cat exista un guvern in functie nu se poate pune problema organizarii de alegeri anticipate, proces care presupune o serie de pasi constitutionali care trebuie parcursi.

Calin Popescu Tariceanu recomanda Aliantei USR PLUS sa citeasca Constitutia, inainte sa propuna pact pentru anticipate

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti ca atat timp cat exista un guvern in functie nu se poate pune problema organizarii de alegeri anticipate, proces care presupune o serie de pasi co.

Viorica Dancila, reactie dupa ce Melescanu a fost votat presedintele Senatului

Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului. Dancila acuza un grup restrans din ALDE pentru iesirea de la guvernare si le intinde o mana.

Dancila, dupa ce Melescanu a fost ales sef al Senatului: Votul certifica faptul ca PSD are in continuare majoritate in Parlament Avem curajul sa venim la vot cu un nou guvern

Premierul Viorica Dancila spune ca votul dat marti in Parlament pentru alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului certifica faptul ca PSD are in continuare majoritate in Parlament, iar social-democratii au curajul si increderea sa vina la vot cu un nou guvern.

Tariceanu spune ca Melescanu trebuie sa isi asume niste consecinte daca accepta nominalizarea PSD la sefia Senatului ALDE il sustine pe Ion Popa Grupul nu poate face decat o propunere

Calin Popescu Tariceanu a acuzat, marti, ca PSD vrea sa aplice o lovitura sub centura pentru ALDE cu privire la propunerea lui Teodor Melescanu pentru functia de presedinte al Senatului, in contextul in care formatiunea il va propune pe Ion Popa, iar regulamentul spune clar ca fiecare grup poate sa faca o singura propunere. De asemenea, Tariceanu a avertizat ca Melescanu, daca accepta nominalizarea, isi asuma niste consecinte, respectiv excluderea din partid.

TARICEANU: Alegerea presedintelui Senatului s-a facut cu incalcarea prevederilor regulamentului

Liderul grupului senatorial al ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat marti, dupa ce Teodor Melescanu a fost votat presedinte al Senatului, ca va sesiza Curtea Constitutionala pentru modul in care acesta a fost ales.

Calin Popescu Tariceanu, tradat: Trebuie sa facem ce e necesar...

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, a sustinut ca patru senatori de la ALDE au fost alaturi de el la plenul de marti, trei votand pentru a prelua conducerea Camerei superioare iar al patrulea s-a.

Presedintele Senatului va fi ales marti: Teodor Melescanu, Ion Popa si Alina Gorghiu sunt cei trei candidati la functia ramasa vacanta dupa demisia lui Calin Popescu Tariceanu

Noul presedinte al Senatului urmeaza sa fie ales marti, dupa ce functia a ramas vacanta in urma demisiei lui Calin Popescu Tariceanu. Alegerea noului sef al camerei superioare a Parlamentului a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )