Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ciolos il contrazice pe Barna: Suntem gata sa intram la guvernare cat mai repede

Adevărul Adevărul,
Ciolos il contrazice pe Barna: Suntem gata sa intram la guvernare cat mai repede

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a afirmat luni despre destramarea aliantei PSD-ALDE ca miracolul se destrama. Acesta a adaugat apoi ca a avut mai multe discutii cu membri din PNL si ca dezbaterile pentru o posibila viitoare guvernare vor avea loc abia dupa ce Guvernul va cadea. De asemenea, Ciolos a spus ca un tur doi la prezidentiale cu Iohannis si Dan Barna ar reprezenta o dezbatere sanatoasa de idei. continuă pe Adevărul

Ciolos il contrazice pe Barna: Suntem gata sa ne asumam guvernarea. Guvernul acesta trebuie sa cada

Dacian Ciolos a declarat, miercuri, ca Alianta USR -PLUS este pregatita sa-si asume guvenarea, dar lucrurile trebuie luate pe rand, primul pas fiind demiterea Executivului Dancila. Noi suntem gata sa ne asumam guvernarea pentru a pune Romania pe o directie sanatoasa, a spus liderul PLUS la Digi 24. Declaratia sa vine dupa ce, marti, liderul USR, Dan Barna, a spus ca formatiunea sa va intra in guvern doar dupa alegeri, anticipate sau la termen.

DACIAN CIOLOS: Suntem gata sa intram la guvernare cat mai repede

Alianta USR PLUS este gata sa intre la guvernare, dar cu legitimitate in Parlament, care sa permita aplicarea unui program de restructurare, a declarat, miercuri, liderul PLUS, Dacian Ciolos.

Ciolos: Dan Barna este expresia reinnoirii societatii de astazi

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca presedintele USR si candidatul aliantei la presedintie, Dan Ba.

Razvan Prisca (PNL): Suntem gata sa ne asumam guvernarea in orice moment, dar cautam solutia cea mai buna pentru Romania Ce spune deputatul despre o noua varianta tehnocrata (VIDEO)

Deputatul Razvan Prisca a reafirmat marti seara, in direct pe B1TV, ca PNL este gata sa isi asume guvernarea in orice moment, dar a precizat ca formatiunea cauta o solutie de a scoate Romania din criza.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )