Libnet.ro
UNICEF

21:00

Costel Alexe: Daca localele vor fi intr-un singur tur, suntem obligati sa luam in calcul varianta aliantelor, pentru a scapa Romania de tot ce inseamna PSD Ce spune seful PNL Iasi despre Mihai Chirica (VIDEO)

B1 B1,
Costel Alexe: Daca localele vor fi intr-un singur tur, suntem obligati sa luam in calcul varianta aliantelor, pentru a scapa Romania de tot ce inseamna PSD Ce spune seful PNL Iasi despre Mihai Chirica (VIDEO)

Daca alegerile locale se vor desfasura intr-un singur tur, PNL este obligat sa ia in calcul valianta aliantelor, pentru a scapa Romania de tot ce inseamna PSD, a afirmat Costel Alexe, ministrul demis al. continuă pe B1

Costel Alexe, ministrul demis al Mediului: Ne-am dat seama ca nu poti sa pui baza pe cuvantul lui Victor Ponta si a celor ca el (VIDEO)

PNL a realizat ca nu poti sa pui baza pe cuvantul lui Victor Ponta si a celor ca el, a afirmat Costel Alexe, ministrul demis al Mediului, la o zi distanta de momentul in care Guvernul Orban era demis.

Costel Alexe (PNL): Sunt convins ca PSD va accepta ca alegerile anticipate sunt cea mai buna solutie pentru intreaga clasa politica romaneasca (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul demis al Mediului, este convins ca PSD va achiesa ca este mai bine pentru intreaga clasa politica romaneasca sa fie declansate alegerile anticipate. PNL si-a dorit si.

Ministrul Mediului, Costel Alexe, reactie dupa demiterea sefului Romsilva: Avem nevoie de profesionisti in fruntea institutiilor publice, de oameni integri

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a avut o prima reactie dupa ce directorul general Romsilva, Gheorghe Mihailescu, a fost schimbat din functie.

Costel Alexe, intalnire cu primarii care trebuie sa realizeze planuri de calitate a aerului

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a invitat, marti, la sediul ministerului, primarii din zece orase care trebuie sa realizeze planuri de calitate a aerului. O intalnire similara a avut si cu primarii din Brasov, Iasi si Bucuresti, orase care au mari probleme cu poluarea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2541 seconds )