Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dan Barna, despre alegerile prezidentiale: Dupa ce un partid isi bate joc de tara ta timp de 3 ani ca asta a facut PSD este foarte firesc ca oamenii sa nu le mai ofere increderea (VIDEO)

B1 B1,
Dan Barna, despre alegerile prezidentiale: Dupa ce un partid isi bate joc de tara ta timp de 3 ani ca asta a facut PSD este foarte firesc ca oamenii sa nu le mai ofere increderea (VIDEO)

Candidatul aliantei USR-PLUS, Dan Barna, a aratat, duminica seara in direct pe B1TV, ca e optimist privind posibilitatea unui tur 2 al alegerilor prezidentiale fara PSD, aratand ca ar fi un semnal bun pentru. continuă pe B1

DAN BARNA, DESPRE LIPSA AUTOSTRAZII IN MOLDOVA: Presedintele nu cara galeti cu asfalt pentru autostrada

Liderul USR Dan Barna a declarat, duminica, la Iasi, ca presedintele tarii nu cara galeti cu asfalt pentru autostrada, dar are o forta extraordinara prin puterea mesajului sau, adaugand ca prin implicare, seful statului poate genera acel chef al romanilor de a face treaba.

Dan Barna, despre lipsa autostrazii in Moldova: Presedintele nu cara galeti cu asfalt, dar are o forta extraordinara prin puterea mesajului sau

Liderul USR Dan Barna a declarat, duminica, la Iasi, ca presedintele tarii nu cara galeti cu asfalt pentru autostrada, dar are o forta extraordinara prin puterea mesajului sau, adaugand ca prin implicare, seful statului poate genera acel chef al romanilor de a face treaba.

DAN BARNA: Doamna Dancila, va astept la Iasi, sa facem prima dezbatere, in mijlocul oamenilor

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a invitat-o pe prim-ministrul Viorica Dancila, la Iasi, sa participe la o prima dezbatere din campania pentru alegerile prezidentiale.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis si Dan Barna nu sunt apropiati de oameni

Premierul Viorica Dancila i-a criticat sambata pe contracandidatii sai la alegerile prezidentiale Klaus Iohannis si Dan Barna, sustinand ca acestia nu sunt apropiati de oameni.

Dan Barna, catre Dancila: Va invit la Iasi sa facem prima dezbatere din campania asta in strada

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a invitat-o pe Viorica Dancila, intr-un mesaj postat pe Facebook, duminica, la Iasi, pentru a face in strada prima dezbatere din campania pentru prezidentiale, dupa ce liderul PSD l-a acuzat pe liderul USR ca nu merge in randul oamenilor.

Dan Barna, despre acuzatiile primite pentru contractele cu statul: Mie mi se reproseaza ca am contribuit la absorbtia de fonduri europene a Romaniei (VIDEO)

Candidatul aliantei USR-PLUS, Dan Barna, a tinut sa lamureasca toate acuzatiile ce ii sunt aduse privind contractele cu statul pe care le-a avut inainte de a intrat in politica, cu ocazia participarii la.

Primele reactii la nominalizarea Danei Girbovan: Dan Barna ii cere lui Klaus Iohannis sa nu accepte numirea Vlad Voiculescu: Mafia profunda din PSD se regrupeaza

Prima reactie la nominalizarea Danei Girbovan pentru functia de ministru al Justitiei a venit de la presedintele USR, Dan Barna, care ii cere lui Klaus Iohannis sa nu accepte numirea. Barna afirma ca Dana Girbovan a fost unul dintre cei mai vocali sustinatori ai reformei initiate de Dragnea si Iordache in justitie, in favoarea penalilor din politica. Si Vlad Voiculescu, unul dintre liderii PLUS, a reactionat, acuzand ca Mafia profunda din PSD se regrupeaza.

DAN BARNA, USR: Ce se intampla in ultimele saptamani - esecul unui sistem

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Dan Barna, a declarat, miercuri, la Bacau, ca Romania nu mai functioneaza ca stat, facand referire la cazul din Caracal si la cel de la Spitalul de Psihiatrie din Sapoca si ca este nevoie de o schimbare.

VIDEO O cercetatoare romanca din SUA descifreaza rezultatele intalnirii Iohannis-Trump: vize, Rusia, gaze, Huawei. PLUS: Ce va face Dan Barna la Washington

Abia a fost presedintele Klaus Iohannis in SUA si s-a intalnit cu liderul american Donald Trump. Dan Barna, un alt candidat la prezidentialele de anul acesta, din Romania, urmeaza sa se duca si el la Washington. intre timp, Corina Rebegea, o cercetatoare romanca stabilita la Washington, a analizat, intr-un interviu acordat HotNews, in capitala SUA, rezultatele intalnirii Iohannis-Trump din 20 august.

Dan Barna: Daca USR ajunge la guvernare, vor fi eliminate pensiile speciale, cu exceptia celor ale militarilor si magistratilor

Liderul USR, Dan Barna, a anuntat ca, in cazul in care partidul pe care il conduce va ajunge la guvernare, vor fi eliminate toate pensiile speciale, cu doua exceptii: cele ale militarilor si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )