Libnet.ro
UNICEF

06:00

Marcel Ciolacu: PSD nu are nicio problema cu niciun fel de alegeri Primarii vor fi alesi dintr-un singur tur, este evident

B1 B1,
Marcel Ciolacu: PSD nu are nicio problema cu niciun fel de alegeri Primarii vor fi alesi dintr-un singur tur, este evident

PSD nu are nicio problema cu niciun fel de alegeri, a afirmat Marcel Ciolacu, presedintele interimar al formatiunii, care a precizat ca supravietuirea Guvernului Orban la motiunea de cenzura ar fi un esec. continuă pe B1

Marcel Ciolacu: PSD si UDMR nu doresc o intelegere si un proiect politic comun in acest moment

PSD si UDMR nu doresc un proiect politic comun in acest moment, a declarat, luni, presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Ciolacu, despre motiunea de cenzura: Avem 232 de voturi. Parlamentarii PSD care nu voteaza nu vor participa pe listele partidului la viitoarele alegeri (VIDEO)

Marcel Ciolacu a declarat ca, matematic, au 232 de voturi de la trei partide pentru motiunea de cenzura. Presedintele interimar al PSD a precizat ca parlamentarii social-democrati care nu vor vota motiunea sau.

Marcel Ciolacu, anunt de ultima ora: Avem voturile necesare pentru ca motiunea sa treaca si propunerea de premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii au voturile necesare pentru ca motiunea sa treaca, adaugand ca aceasta va fi votata miercuri in plenul Parlamentului.

Marcel Ciolacu neaga o negociere cu PNL: Noi vrem sa scapam de Orban. E o catastrofa!

Presedintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, neaga cu vehementa ca s-ar fi inteles cu premierul Ludovic Orban, dupa ce pe surse au aparut informatii ca cei doi lideri de partide s-ar fi inteles ca motiunea sa treaca si anticipatele sa aiba loc simultan cu localele.

Marcel Ciolacu il avertizeaza pe Ludovic Orban: Sper sa nu ii treaca prin cap, pentru ca se va sfarsi rau

Presedintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, da asigurari ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va fi adoptata. De astfel, acesta il avertizeaza pe premierul Orban sa nu dea o ordonanta de urgenta pentru modificarea legii electorale, subliniind ca se va sfarsi rau.

Marcel Ciolacu se leaga ca nu va sustine un nou guvern PNL

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat luni, dupa ce motiunea de cenzura initiata de social-democrati.

Marcel Ciolacu, dupa CExN: Dupa votul motiunii de cenzura vom stabili data Congresului

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca dupa ce se va vota motiunea de cenzura in Parlament, intr-o sedinta a Comitetului Executiv National, va fi stabilita data congresului extraordinar in care urmeaza sa fie aleasa o noua conducere a partidului.

Marcel Ciolacu, scrisoare deschisa catre premierul Ludovic Orban: Sa-si revizuiasca urgent comportamentul politic

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca i-a transmis o scrisoare deschisa premierului Ludovic Orban, in care ii cere sa-si revizuiasca urgent comportamentul politic astfel incat sa-si exercite actul de guvernare in litera si spiritul Constitutiei Romaniei.

Marcel Ciolacu, scrisoare deschisa pentru Guvernul liberal: Va cer, public, sa va revizuiti urgent comportamentul politic astfel incat sa exercitati actul de guvernare in litera si spiritul Constitutiei

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cere Executivului liberal sa-si revizuiasca urgent comportamentul politic astfel incat sa exercite actul de guvernare in litera si spiritul Constitutiei.

Ciolacu: PSD va veni cu o propunere de premier din afara partidului. Orban sa demisioneze daca vrea anticipate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, ca in cazul in care motiunea de cenzura va trece de votul parlamentarilor, atunci social-democratii vor veni, cel mai probabil, cu o propunere de premier din afara partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )