Libnet.ro
UNICEF

00:06

Premierul Romaniei, tur de forta la Munchen: Ludovic Orban a participat la European Dinner, alaturi de Ursula von der Leyen, sefa Comisiei Europene (FOTO)

B1 B1,
Premierul Romaniei, tur de forta la Munchen: Ludovic Orban a participat la European Dinner, alaturi de Ursula von der Leyen, sefa Comisiei Europene (FOTO)

Premierul interimar al Romaniei, Ludovic Orban, conduce delegatia romana de la Conferinta de Securitate de la Munchen. in timpul acestui weekend, in care spatiul euroatlantic este concentrat in capitala. continuă pe B1

Ludovic Orban, la finalul evenimentului de la Munchen: Mentinerea relatiei transatlantice este fundamentala pentru securitatea Europei Premierul, despre rezultatele participarii Romaniei

Romania considera ca mentinerea relatiei transatlantice este fundamentala pentru securitatea Europei, a declarat premierul interimar Ludovic Orban, la finalul Conferintei de Securitate de la Munchen, cel mai.

Agenda plina pentru Ludovic Orban, la Conferinta de Securitate de la Munchen. Premierul interimar s-a intalnit cu mai multi reprezentanti ai mediului de afaceri

Guvernul Romaniei a anuntat sambata, printr-un comunicat de presa, ca premierul Ludovic Orban a avut o serie de intrevederi cu reprezentanti ai mediului de afaceri, cu ocazia participarii la Conferinta de.

Premierul Romaniei, intrevedere cu omologul din Tarile de Jos, la Munchen. Orban i-a transmis lui Rutte ca statul roman este deplin pregatit sa adere la spatiul Schengen

Premierul Ludovic Orban i-a evidentiat sambata, la Munchen, omologului sau olandez Mark Rutte obiectivul legitim al Romaniei de finalizare a procesului de aderare la spatiul Schengen, pentru care statul roman es.

Premierul Ludovic Orban a adresat vicepresedintelui Google invitatia de a lua in considerare stabilirea unei prezente a companiei in Romania

Premierul Ludovic Orban a adresat vicepresedintelui Google Kent Walker invitatia de a lua in considerare stabilirea unei prezente a companiei in Romania, anunta Executivul.

Ludovic Orban a adresat vicepresedintelui Google invitatia stabiliri unei prezente a companiei in Romania

Premierul Ludovic Orban a adresat vicepresedintelui Google Kent Walker invitatia de a lua in considerare stabilirea unei prezente a companiei in Romania, anunta Executivul.

Bogdan Chirieac: Ludovic Orban devine un pericol serios, notabil, la adresa securitatii nationale a Romaniei

Ludovic Orban devine un pericol serios, notabil, la adresa securitatii nationale a Romaniei, este de parere analistul Bogdan Chirieac, dupa cele mai recente declaratii ale premierului in scandalul ordonantelor de urgenta.

Ludovic Orban, mesaj pentru ministri despre audierile din Parlament: Vreau sa fiti la inaltime

Ludovic Orban le-a transmis un mesaj ministrilor, la inceputul sedintei de guvern, legat de audierile lor de saptamana viitoare din Parlament, inainte de votul de investire al Guvernului.

Ludovic Orban, in sedinta de guvern: Problema coronavirusului trebuie tratata cu seriozitate; Costache: Va asigur ca nu exista niciun caz de infectie in Romania

Ludovic Orban a spus, la inceputul primei sedinte de guvern de dupa motiunea de cenzura, ca problema coronavirusului trebuie tratata cu maxima seriozitate. Apoi, l-a rugat pe ministrul Sanatatii, Victor Costache, sa prezinte situatia din tara legata de acest virus si masurile care au fost luate.

Mircea Badea: Sunt cel mai mare fan a lui Ludovic Orban. imi place tot!

Mircea Badea a ironizat ultimele evenimente de pe scena politica, aratandu-se incantat de activitatea premierului Ludovic Orban. Jurnalistul a facut trimitere la valul de ordonante de urgenta adoptate de Guvern pe 4 februarie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2245 seconds )