Libnet.ro
UNICEF

10:15

Theodor Paleologu (PMP): Nu am scheleti in dulap, sunt pregatit de orice confruntare politica La ce tur 2 de prezidentiale ar trebui sa emigram cu totii, in opinia sa

B1 B1,
Theodor Paleologu (PMP): Nu am scheleti in dulap, sunt pregatit de orice confruntare politica La ce tur 2 de prezidentiale ar trebui sa emigram cu totii, in opinia sa

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, a sustine ca nu are scheleti in dulap, motiv pentru care nu se teme de nimic, si a marturisit ca este pregatit pentru o. continuă pe B1

Theodor Paleologu (PMP): Diaconu este bun actor in roluri de prost. Si a gasit pe altii mai prosti - ALDE si Pro Romania - care il sustin la prezidentiale

Candidatul PMP la prezidentiale, Theodor Paleologu, considera ca Mircea Diaconu, independentul sustinut la prezidentiale de ALDE si Pro Romania, este un bun actor in roluri de prost. Si a gasit pe.

Theodor Paleologu (PMP): Guvernul Dancila are nevoie de votul Parlamentului pentru remaniere, pentru ca Ramona Manescu nu face parte din ALDE (VIDEO)

Ramanerea Ramonei Manescu in functia de ministru de Externe nu inseamna ca s-a pastrat compozitia politica a Guvernului, deci remanierea se poate face exclusiv cu aprobarea Parlamentului, a declarat, marti,.

Theodor Paleologu (PMP): Victor Ponta profita de disperarea lui Tariceanu pentru a-si indeplini scopurile. Unul dintre ele ar putea fi inlocuirea Vioricai Dancila la sefia PSD (VIDEO)

Theodor Paleologu a declarat marti seara, in direct pe B1TV, ca Victor Ponta profita de momentul de slabiciune din viata politica a lui Calin Popescu-Tariceanu pentru a-si indeplini scopurile. Unul dintre.

THEODOR PALEOLOGU, CANDIDAT AL PMP LA PREZIDENTIALE: Ramanerea Ramonei Manescu in Guvern nu inseamna ca s-a pastrat compozitia politica a Executivului

Ramanerea Ramonei Manescu in Guvern, in calitate de ministru de Externe, nu inseamna ca s-a pastrat compozitia politica a Executivului, iar, in acest caz, remanierea nu se mai poate face decat cu aprobarea Parlamentului, subliniaza Theodor Paleologu, desemnat candidat al PMP la prezidentiale.

Cum vede prezidentiabilul PMP relatia dintre un presedinte si servicii. Theodor Paleologu: Directorul SIE este un om toxic, iar seful SRI vine din zona Voiculescu. Ar fi trebuit numiti oameni integri (VIDEO)

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, a condamnat, in direct pe B1TV, numirea lui Gabriel Vlase in fruntea Serviciului Informatii Externe, dar si instalarea lui Eduard Hellvig.

THEODOR PALEOLOGU: Ramanerea Ramonei Manescu in Guvern nu inseamna ca s-a pastrat compozitia politica

Theodor Paleologu, desemnat candidat al PMP la prezidentiale, a declarat, marti, ca ramanerea Ramonei Manescu in Guvern nu inseamna ca s-a pastrat compozitia politica a Executivului, iar, in acest caz, remanierea nu se mai poate face decat cu aprobarea Parlamentului.

Theodor Paleologu renunta temporar la emisiunea de la Radio Guerrilla: cand va fi reluata difuzarea productiei

Dupa ce a fost desemnat candidat pentru alegerile prezidentiale din partea PMP, politicianul si omul de cultura Theodor Paleologu 46 de ani) renunta temporar la emisiunea pe care o realiza la Radio Guerrilla.

Theodor Paleologu: Procentele lui Iohannis se vor topi ca untul la soare. E mitul neamtului neromanizat

Prezidentiabilul PMP Theodor Paleologu l-a criticat, intr-un interviu acordat Mediafax, pe Klaus Iohannis, despre care spune ca nu are nicio legatura cu istoria PNL, iar procentul mare din sondaje se va topi in curand.

Paleologu: Iohannis si Dancila sunt produsele invatamantului comunist, care nu i-a invatat sa gandeasca cu mintea lor. Eu n-am afaceri cu statul

Theodor Paleologu, candidat pentru prezidentiale din partea PMP si fost ministru al Culturii, i-a criticat, la Adevarul Live, pe rivalii sai pentru Cotroceni. Paleologu sustine ca Viorica Dancila si Klaus Iohannis citesc discursuri de pe foi pentru ca sunt produsele invatamantului comunist, care i-a antrenat sa memoreze, nu sa gandeasca cu mintea lor.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1904 seconds )