Libnet.ro
UNICEF

14:00

Theodor Paleologu a semnat pentru candidatura lui Dan Barna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Theodor Paleologu a semnat pentru candidatura lui Dan Barna

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a semnat pentru candidatura liderului USR Dan Barna la Presedintie si spune ca ar fi bine sa fie un tur doi intre ei doi. continuă pe Ziarul Bursa

Paleologu a semnat pentru candidatura lui Dan Barna. Candidatul PMP: Barna semneaza pentru mine?

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a semnat pentru candidatura liderului USR Dan Barna la Presedintie si spune ca ar fi bine sa fie un tur doi intre ei doi.

Theodor Paleologu a semnat pentru candidatura la prezidentiale a lui Dan Barna: El semneaza pentru mine? il lasa consilierii?

Theodor Paleologu, desemnat candidatul PMP la prezidentiale, a anuntat pe Facebook ca a semnat pentru sustinerea candidaturii lui Dan Barna, la alegerile din noiembrie 2019. Acesta a adresat si o intrebare: daca.

DAN BARNA, DESPRE POSTUL DE COMISAR EUROPEAN: Daca Dancila insista pentru Plumb, exista riscul ca aceasta candidatura fie respinsa

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat luni ca in cazul in care prim-ministrul Viorica Dancila insista pentru candidatura europarlamentarului Rovana Plumb la un post de comisar european din partea Romaniei, exista riscul ca aceasta propunere sa fie respinsa.

Theodor Paleologu: PSD trebuie tinut in carantina, eu propun un pact anti-PSD ca un cordon sanitar

Candidatul PMP in alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a afirmat, intr-un interviu pentru News. ro, ca PSD trebuie tinut in carantina dupa tot raul pe care l-a facut in ultimii trei ani mai ales si ca, de aceea, el propune un cordon sanitar, un pact anti-PSD. Paleologu vorbeste despre articolul din Legea partidelor politice referitor la desfiintarea unui partid politic si sustine ca aceasta prevedere se aplica deja PSD.

THEODOR PALEOLOGU: Dancila si Iohannis au agende persoanale legate de alegeri

Theodor Paleologu, candidatul Partidului Miscarea Populara la functia de presedinte al Romaniei, a afirmat duminica, intr-o conferinta de presa, ca premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis au agende personale legate de alegeri, iar la varful statului s-a intrat intr-o stare de disolutie a autoritatii.

Theodor Paleologu: Romania trebuie sa insiste ca aliatii din NATO sa aloce 2% din PIB pentru Aparare. Pozitia americana este justificata Ce prefera candidatul PMP intre o armata europeana federala si NATO

Theodor Paleologu, propus de PMP pentru prezidentialele din noiembrie, considera ca Romania ar trebui sa insiste ca aliatii din NATO sa se conformeze cu cerintele NATO si sa aloce 2% din PIB pentru bugetul.

Theodor Paleologu (PMP): Digitalizarea este respect pentru cetateni. Se poate face in maxim 5 ani. Statul e complet ineficient acum, ti se cere acelasi document si la ANAF, si la Politie etc

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, a cerut, marti, restaurarea demnitatii statului prin meritocratie si digitalizarea administratiei publice. Este.

Theodor Paleologu: Viorica Dancila trebuie sa isi delege atributiile, pentru ca este in campanie electorala. E o chestiune de minima decenta

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, sustine ca Viorica Dancila ar trebui sa isi delege atributiile de premier pentru ca este in campanie electrorala.

Theodor Paleologu (PMP): Dancila, campanie electorala din resursele Guvernului, cu ministrii care au mai ramas. Romania nu mai e guvernata

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, o acuza pe Viorica Dancila ca isi face campanie electorala folosind resursele Guvernului si luand dupa ea prin tara pe.

Dan Barna, candidatul USR PLUS la Cotroceni, in Baragan: Am sesizat in administratia locala tensiuni si lipsa reala de dezvoltare

Duminica, 1 septembrie, de la ora 11. 30, Dan Barna va fi prezent in Calarasi Piata Big). Pana pe 18 septembrie, Dan Barna, candidatul Aliantei USR PLUS, va strabate toata tara pentru a vorbi cu cetatenii despre obiectivele sale de schimbare a Romaniei din functia de presedinte al tarii, dar si pentru a strange cele 200. 000 de semnaturi, necesare inscrierii candidaturii sale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )