Libnet.ro
UNICEF

18:00

TRAIAN BASESCU: Orgoliile si lipsa de viziune vor face din dreapta romaneasca o victima sigura a alegerilor locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 TRAIAN BASESCU: Orgoliile si lipsa de viziune vor face din dreapta romaneasca o victima sigura a alegerilor locale

Fostul presedinte Traian Basescu, precizeaza intr-o postare pe Facebook ca partidele de dreapta se indreapta spre un esec la locale, in conditiile in care nu actioneaza pentru realizarea unor aliante care sa contracareze avantajul pe care il are PSD prin organizarea alegerilor intr-un singur tur. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Se pare ca orgoliile si lipsa de viziune vor face din dreapta romaneasca o victima sigura a alegerilor locale

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca orgoliile si lipsa de viziune vor face din dreapta romaneasca o victima sigura a alegerilor locale, dand PSD ocazia sa-si marcheze revenirea printr-o victorie, ceea ce va crea o excelenta platforma pentru alegerile legislative.

Traian Basescu: Dreapta se pregateste pentru esec! Nimeni nu are initiativa realizarii unor aliante

Alegeri locale 2020. Traian Basescu sustine ca orgoliile si lipsa de viziune vor face din dreapta romaneasca o victima sigura a alegerilor locale.

Daniel David, ales rector la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Doctor in psihologie si profesor universitar in SUA, el a fost decorat de Traian Basescu in anul 2008

Daniel David este noul rector al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, dupa ce a fost ales, marti, cu 71,35% din voturile valabil exprimate. Din totalul de 1. 403 de voturi valabil exprimate 88,99%.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )