Libnet.ro
UNICEF

12:46

Victor Ponta, profetie alarmanta pentru PSD: Miopia politica se plateste! Winter is coming...

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, profetie alarmanta pentru PSD: Miopia politica se plateste! Winter is coming...

PSD risca sa aiba soarta PDL din 2012, dupa ce a luptat pentru alegeri de primari si presedinti de consilii judetene intr-un singur tur, iar asta ii va costa enorm pe social-democrati, este de parere Victor Ponta. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Sper ca presedintele Iohannis va desemna un premier nepolitic. Le-am transmis celor din PSD ca ar fi o mare greseala sa intre la guvernare

Victor Ponta, liderul Pro Romania, spera ca presedintele Klaus Iohannis va nominaliza un tehnocrat pentru functia de premier. Acum, sper in ceasul al 13-lea ca presedintele sa numeasca o persoana.

Cum au ajuns Victor Ponta si Lia Olguta Vasilescu dusmani de moarte. Tradarea care a schimbat tot

Victor Ponta si Lia Olguta sunt dusmani de moarte, ultimile discutii dintre ei au creat multe controverse. Liderul Pro Romania, ar fi refuzat alianta cu PSD-ul. Cum au ajuns Victor Ponta si Lia Olguta Vasilescu dusmani de moarte Potrivit informatiilor exclusive de la Impact. ro, Lia Olguta si Victor Ponta nu se mai inteleg de loc.

Victor Ponta s-a autopropus premier, in cadrul consultarilor de la Cotroceni: Eu am facut de patru ori o majoritate

Victor Ponta a anuntat, miercuri seara, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni, ca el insusi este propunerea Grupului Pro Europa pentru postul de premier. Cand am vazut.

Victor Ponta, despre noul Guvern: Au voturile. Sa se apuce de treaba

Victor Ponta considera ca Guvernul lui Florin Citu va fi investit pentru ca ar obtine voturile necesare. Mai mult, liderul Pro Romania a precizat si care ar fi situatia in care noul Guvern nu va trece.

Florin Citu este noul premier desemnat. Cum a reactionat Victor Ponta

Florin Citu este noul premier desemnat. Victor Ponta a declarat, la Antena 3, ca Pro Romania nu il va vota pe Florin Citu pentru functia de premier.

Victor Ponta, reactie dupa demisia lui Orban: Le-am spus ca e o mare greseala, ca va fi dezastru!

Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce Ludovic Orban si-a depus demisia. Liderul Pro Romania a declarat in exclusivitate, la Antena 3, ca el i-a avertizat pe Iohannis si liderul PNL ca va fi un mare dezastru daca liberalii vor ajunge la guvernare.

Victor Ponta, reactie dupa retragerea lui Orban: Le-am spus ca e o mare greseala, ca va fi dezastru!

Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce Ludovic Orban si-a depus mandatul. Liderul Pro Romania a declarat in exclusivitate, la Antena 3, ca el i-a avertizat pe Iohannis si liderul PNL ca va fi un mare dezastru daca liberalii vor ajunge la guvernare.

ştiri din Politica

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )