Libnet.ro
UNICEF

21:00

Viorica Dancila recunoaste ca este sub scorul PSD: Nu sunt o locomotiva. Klaus Iohannis spune pas cu pas. Noi spunem tur cu tur

B1 B1,
Viorica Dancila recunoaste ca este sub scorul PSD: Nu sunt o locomotiva. Klaus Iohannis spune pas cu pas. Noi spunem tur cu tur

Viorica Dancila a declarat miercuri seara ca strategia PSD este sa ajunga in turul al doilea al alegerilor prezidentiale si apoi sa castige scrutinul. in acest context, sefa PSD a facut referire la. continuă pe B1

Gabriela Firea, atac ferm catre Viorica Dancila: Nu este buna strategia PSD sa aiba un candidat mamica sau bunica la prezidentiale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, lanseaza un atacdur la adresa liderului PSD, Viorica Dancila pe tema candidaturii la presedintie. Astfel, Gabriela Firea considera ca Viorica Dacila nu trebuie sa.

Oficial. Viorica Dancila este candidatul PSD in cursa pentru Cotroceni: Este un vot care ma onoreaza. Am incredere in mine si in colegii mei Ea a anuntat sanctiuni pentru social-democratii care critica partidul sau pe ea in public

Premierul Viorica Dancila a fost validata, marti, si de Comitetul Executiv al PSD candidat al partidului la alegerile prezidentiale din toamna, dupa ce obtinuse un prim vot in Biroul Permanent National. Decizia finala de validare a candidatului va fi luata la congresul PSD din 3 august. Viorica Dancila a spus, la finalul sedintelor partidului, ca ea crede ca are sanse in fata lui Klaus Iohannis, ca are incredere in ea si in colegii sai si ca cetatenii pot avea incredere ca este timpul unui presedinte al Romaniei femeie. De asemenea, Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii care vor critica in spatiul public partidul sau pe ea, in calitate de candidat PSD la prezidentiale, vor fi sanctionati, sustinand ca orice pas gresit va fi decontat de partid.

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale

ACTUALIZARE Viorica Dancila, votata in BPN al PSD pentru a fi candidat la Presedintie ----- * ACTUALIZARE Firea a anuntat ca se retrage din cursa pentru prezidentiale ---- * ACTUALIZARE Viorica Dancila: Sprijinul ALDE si al PRO Romania este important, dar PSD e hotarat sa mearga in alegeri si sa le castige ---- * ACTUALIZARE Primarul general Gabriela Firea a declarat, astazi, ca nu se pune problema sa-si retraga intentia de a intra in cursa interna din PSD pentru candidatura la presedintie.

Vestea ingrozitoare pe care o primeste Viorica Dancila, exact in ziua in care a devenit candidatul PSD la prezidentiale

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, a afirmat, marti, ca Viorica Dancila nu va avea sprijinul primarilor din tara la prezidentiale, ceea ce va fi o piedica uriasa in drumul liderului PSD.

Firea: Viorica Dancila nu are cum sa fie candidatul PSD la prezidentiale - nu a ajuns nici macar la jumatate din scorul partidului

Gabriela Firea a declarat, duminica, la Subiectiv, ca nu exista un dialog real in sedintele PSD. Vicepresedintele PSD propune crearea unei aliante intre PSD, ALDE si Pro Romania pentru urmatoarele alegeri: prezidentiale, locale si parlamentare.

Rares Bogdan: Barna, sub scorul partidului la prezidentiale

Razvan Dumitrescu a pregatit pentru aceasta seara o editie incendiara a emisiunii Subiectiv. Ce urmeaza in razboiul politic Gabriela Firea - Viorica Dancila? Gabriela Firea va vorbi in direct la Antena 3.

CEx a decis: Viorica Dancila este candidatul PSD la prezidentiale

30 - Viorica Dancila castiga prima lupta pentru prezidentiale. BPN al PSD o sustine pe Dancila pentru Cotroceni. Urmeaza votul din CEX. Stirea initiala: Conducerea PSD se reuneste.

Viorica Dancila, primele declaratii dupa ce a fost desemnata candidatul PSD la prezidentiale: Cred ca am sanse in fata lui Klaus Iohannis. Pot fi presedintele tuturor romanilor (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila a declarat, marti, la finalul sedintei CEx, in care a fost validata drept cacidatul PSD la alegerile prezidentiale ca este de parere ca il poate invinge pe presedintele Klaus.

Viorica Dancila: Voi demisiona daca nu intru in turul doi; in sondaje nu sunt o locomotiva, dar sper sa devin una

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat miercuri seara la Digi 24 ca desi initial planul era de a avea un candidat comul la prezidentiale cu ALDE, in urma rezultatelor de la europarlamentare s-a razgandit. Totodata, premierul a afirmat ca daca nu va ajunge in turul doi, isi va da demisia.

CExN a decis: Viorica Dancila este candidatul PSD la prezidentiale

44: CExN a votat ca Viorica Dancila sa fie candidatul PSD la prezidentiale. Doar doua voturi au fost impotriva liderului social-democrat, in rest toti membrii Comitetului Executiv National au fost.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )