Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis, discutii la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri pe tema fondurilor europene. Presedintele va face apoi declaratii

B1 B1,
Klaus Iohannis, discutii la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri pe tema fondurilor europene. Presedintele va face apoi declaratii

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat la Palatul Cotroceni pentru discutii pe premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Finantelor, Florin Citu, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel. continuă pe B1

Cand vor fi majorate alocatiile copiilor. Premierul Ludovic Orban a anuntat deja ca acestea nu pot fi dublate

Alocatiile copiilor vor fi majorate de la 1 august 2020, dar nu dublate, a anuntat premierul Ludovic Orban in data de 16 iulie, dupa o sedinta a conducerii centrale a PNL. Precizarile prim-ministrului vin in.

LIVE VIDEO Klaus Iohannis, declaratie dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, cu Ludovic Orban si alti membri ai Guvernului. Tema discutiei - fondurile europene

Presedintele Klaus Iohannis va avea miercuri, de la ora 15. 00, la Palatul Cotroceni, o intrevedere cu premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Fondurilor Europene Marcel Bolos si ministrul de Finante Florin Citu. Tema principala a discutiei vor fi fondurile europene, potrivit anuntului Administratie Prezidentiale.

Klaus Iohannis: Fondurile europene de 80 de miliarde de euro ne ofera ocazia de a reconstrui Romania

Fondurile europene de 80 de miliarde de euro alocate tarii noastre in cadrul summitului maraton care a avut loc in acest week-end la Bruxelles vor oferi ocazia de a reconstrui Romania, atat din punct de vedere economic cat si al marilor sisteme publice, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, dupa o sedinta pe tema fondurilor europene cu premierul Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, sedinta de urgenta la Cotroceni. Anunt de ultima ora al Guvernului

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, are astazi, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta pe tema fondurilor europene cu premierul Ludovic Orban,vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Finantelor, Florin Citu, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, conform Administratiei Prezidentiale. Update, declaratie Klaus Iohannis, 22 iulie 2020: Este o suma foarte mare si cu aacesti bani vom .

LUDOVIC ORBAN: Planul de rezilienta si recuperare, necesar pentru finantarea prin programul Next Generation EU

Guvernul trebuie sa accelereze procedurile pentru pregatirea Acordului de parteneriat, privitor la bugetul Uniunii Europene 2021-2027, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban, dupa ce Consiliul European a aprobat cadrul financiar multianual 2012-2027.

LUDOVIC ORBAN: Autoritatile au in vedere carantinarea a cate trei localitati din judetele Brasov si Arges

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca autoritatile au in evaluare cate trei localitati din judetele Arges si Brasov, unde, daca va fi necesar, va fi dispusa masura carantinarii, intrucat, a explicat el, odata cu intrarea in vigoare a legii, exista posibilitatea de a impune carantina zonala pentru comunitati locale sau pentru zone, conform Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Nu exista niciun judet in situatia de a fi carantinat, dar exista localitati pe care le avem sub observatie

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, la finalul discutiei cu prefectii ca nu exista niciun judet in situatia de a fi carantinat in momentul de fata, dar ca exista localitati pe care autoritatile le au sub observatie, g4media.

LUDOVIC ORBAN: in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii

Premierul Ludovic Orban a declarat azi, la inceputul sedintei de Guvern, ca in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii, iar sedinta Executivului este convocata pentru a modifica HG privind prelungirea starii de alerta si pentru a include modificarile necesare.

LUDOVIC ORBAN: Luam in calcul intensificarea controalelor peste tot unde avem informatii privind incalcarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca autoritatile iau in calcul intensificarea controalelor peste tot unde exista informatii ca regulile pentru prevenirea raspandirii COVID-19 nu sunt respectate, precizand ca a cerut ca aceste controale sa fie facute brusc, pentru ca este clar ca pana acum unele terase unde existau semnale clare ca nu sunt respectate regulile au avut ponturi din echipele de control.

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA AVIATIEI: Recunostiinta si respect pentru implicarea in lupta anti-COVID a profesionistilor aerului

Premierul Ludovic Orban a transmis astazi un mesaj de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, in care subliniaza ca pilotii si intreg personalul din domeniul aviatiei civile si militare merita recunostinta si respect pentru modul in care s-au implicat, in linia intai, in lupta impotriva pandemiei cu noul coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )