Libnet.ro
UNICEF

21:15

Raluca Turcan: Alegerile pot fi organizate in bune conditii

Adevărul Adevărul,
Raluca Turcan: Alegerile pot fi organizate in bune conditii

Alegerile locale de pe 27 septembrie pot fi organizate in bune conditii, in ciuda crizei sanitare care afecteaza Romania, a declarat, marti, la Botosani, vicepremierul Raluca Turcan. continuă pe Adevărul

Turcan sustine ca alegerile locale pot fi organizate in bune conditii in 27 septembrie

Vicepremierul Raluca Turcan ii contrazice pe liderii opozitiei care au cerut amanarea alegerilor locale si sustine ca scrutinul poate avea loc in bune conditii, la termenul stabilit - 27 septembrie.

Raluca Turcan: Alegerile locale pot fi organizate in bune conditii

Cu toate ca intreaga tara se afla in criza de coronavirus, iar cazurile cresc tot mai mult pe zi ce trece, alegerile locale de pe 27 septembrie pot fi organizate in conditii sigure.

Alegeri 2020. Ce se intampla cu alegerile din Romania. Raluca Turcan a facut anuntul

Ce se va intampla in cazul alegerilor din Romania. Raluca Turcan vine cu detalii despre organizarea si conditiile in care se vor tine acestea. Alegeri 2020. Detaliile oferite de Turcan despre organizare si conditii Alegerile locale de pe 27 septembrie vor avea loc in conditii aparte, din cauza acestor vremuri. in ciuda crizei sanitare care .

Raluca Turcan, catre autoritatile locale: Sa luam masuri astfel incat in scoli sa fie conditii de distantare pentru elevi. Sa suplimentam spatiile de predare

Vicepremierul Raluca Turcan a transmis, luni, la o intalnire cu reprezentantii Asociatia Oraselor din Romania AOR) ca trebuie luate masuri pentru inceputul anului scolar2020. Liderul liberal a precizat.

RALUCA TURCAN, CATRE AUTORITATILE LOCALE: Guvernul doreste, daca s-ar putea, reluarea cursurilor fata in fata

Vicepremierul Raluca Turcan a rugat, luni, autoritatile locale sa facem front comun in perspectiva anului scolar, spunand ca guvernul doreste revenirea la o viata normala si, daca s-ar putea, conditiile epidemiologice sa ne permita reluarea cursurilor fata in fata, dar ca exista si alte scenarii de lucru - cele care iau in calcul predarea online. Reprezentanta guvernului a spus, in sedinta Adunarii Generale a Asociatiei Oraselor din Romania, ca e nevoie de un efort comun al autoritatilor centrale si al primarilor pentru bunele conditii de incepere a anului scolar, de care va depinde . ) stabilitatea administrativa a fiecaruia dintre dumneavoastra. , scrie Edupedu.

USR il contrazice pe seful AEP si sustine ca alegerile pot fi organizate pe durata a doua zile

USR sustine ca alegerile pot fi organizate pe durata a doua zile si il contrazice pe seful AEP, invocand si proiectul pe aceasta tema depus de senatoarea Florina Presada in urma cu cateva zile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )