Libnet.ro
UNICEF

12:45

Raluca Turcan, dupa ce Romania a primit 80 de miliarde de euro din bugetul UE: Pe acest fond, Guvernul PNL pune in practica cel mai ambitios program economic

B1 B1,
Raluca Turcan, dupa ce Romania a primit 80 de miliarde de euro din bugetul UE: Pe acest fond, Guvernul PNL pune in practica cel mai ambitios program economic

Dupa ce liderii Uniunii Europene au ajuns la un acord privind planul de relansare economica post-coronavirus, Romania a obtinut fonduri europene in valoare de 79,9 miliarde de euro. Despre aceasta suma. continuă pe B1

Raluca Turcan: Sume record pentru Romania din bugetul UE! Guvernul PNL pune in practica cel mai ambitios program economic

Recladim Romania, planul national de investitii si relansare economica, tocmai a intrat intr-o noua etapa, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a reusit in cadrul Consiliului European obtinerea unei sume impresionante pentru Romania, aproape 80 miliarde euro, cea mai mare finantare europeana primita de tara noastra pana acum, sustine vicepremierul Raluca Turcan.

VIDEO Iohannis, dupa summitul european: Am obtinut pentru Romania o suma impresionanta - 80 de miliarde de euro

Este un acord exterm de important pentru Romania, a declarat presedintele Klaus Iohannis marti dimineata, dupa ce liderii europeni s-au inteles in privinta planului de relansare a blocului european, in urma unor discutii maraton, care s-au intins pe 4 zile. Romania a obtinut 79,9 miliarde de euro pentru proiecte europene.

INTERVIU 80 de miliarde de euro pentru Romania. Europarlamentarul Siegfried Muresan: 30 de miliarde de euro sunt bani europeni pentru urmatorii 4 ani din Fondul de redresare economica. Mai mult de jumatate, fonduri nerambursabile

Romania va obtine in jur de 30 de miliarde de euro fonduri europene pe urmatorii 4 ani din Fondul de redresare economica al Uniunii Europene si aproape 50 de miliarde de euro din bugetul UE pentru urmatorii 7 ani, fonduri structurale si de coeziune si pentru agricultura, a explicat europarlamentarul Siegfried Muresan, invitat luni la interviurile HotNews. ro LIVE. El a precizat ca mai mult de jumatate din banii din Fondul de redresare vor fi granturi, fonduri nerambursabile, care nu trebuie returnate. El a mai spus ca joi Parlamentul European se va intruni in sesiune plenara pentru a adopta o Rezolutie in baza careia vor fi incepute negocieri, precizand ca nu vor fi operate insa modificari pe cifre.

JTI ROMANIA Afaceri de peste 1,1 miliarde euro, din care 78% taxe

Cifra de afaceri inregistrata de JTI in 2019 pentru cele doua entitati cu care isi desfasoara activitatea in Romania, JTI Trading si JTI Manufacturing, depaseste 5,4 miliarde lei 1,1 miliarde euro), in crestere cu 12,5% fata de anul precedent. 78% din cifra de afaceri, si anume 4,2 miliarde lei reprezinta sume virate la stat: accize, TVA si alte taxe, in crestere cu 27% fata de 2018.

ANALIZA Conditia pentru ca cele 79,9 miliarde euro de la UE sa fie un impuls puternic pentru economia afectata de pandemie

Cele 79,9 miliarde euro alocate pentru Romania de la UE ar putea fi un impuls puternic economiei afectate de pandemie, dar doar daca fondurile vor fi utilizate intr-o maniera eficienta si in domenii care pot asigura o dezvoltare durabila si pe termen lung, se arata intr-o analiza a XTB Romania.

3 miliarde euro din partea Germaniei pentru cele mai sarace tari din lume

Germania a anuntat ca va aloca fonduri totale de 3 miliarde euro, sub forma de imprumuturi acordate .

MARCEL CIOLACU: Un test pentru coronavirus costa 17-18 euro in Germania, iar in Romania 70-80 de euro

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca cifrele care arata cresterea numarului de cazuri de COVID-19 sunt reale, insa exista o lipsa de credibilitate a Guvernului in gestionarea pandemiei.

XTB ROMANIA: Cele 79,9 miliarde euro pot ajuta notabil economia Romaniei

Fondurile oferite de UE pot asigura o dezvoltare durabila daca vor fi utilizate intr-o eficient si in domenii care pot asigura o dezvoltare durabila si pe termen lung, se arata intr-o analiza a XTB Romania.

ANALIZA XTB ROMANIA: Cele 79,9 miliarde euro, un impuls puternic economiei afectate de pandemie

Asteptarile foarte mari pot uneori pregati dezamagiri. Nu este cazul pachetului de sustinere de trei sferturi de trilion de Euro discutat zilele acestea de liderii europeni.

Tarile frugale propun scaderea valorii pachetului de relansare la 700 de miliarde euro

Olanda, Austria, Suedia si Danemarca, asa-numitul grup al tarilor frugale and , au sugerat duminica seara, in reuniunea speciala a Consiliului European de la Bruxelles, o scadere a valorii pachetului general de relansare economica de la 750 de miliarde de euro la 700 de miliarde de euro, in scopul deblocarii discutiilor dintre liderii statelor membre, au declarat diplomati europeni pentru dpa, preluat de g4media.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )