Libnet.ro
UNICEF

08:15

RALUCA TURCAN: Guvernul PNL preia cu responsabilitate un proiect tergiversat de PSD - constructia de gradinite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: Guvernul PNL preia cu responsabilitate un proiect tergiversat de PSD - constructia de gradinite

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca Guvernul preia cu responsabilitate un proiect tergiversat de PSD - constructia de gradinite - si se angajeaza sa construiasca 180 de astfel de unitati, in urmatorii doi ani, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Turcan: PNL preia cu responsabilitate un proiect tergiversat de PSD constructia de gradinite

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca Guvernul preia cu responsabilitate un proiect tergiversat d.

Raluca Turcan anunta ca Guvernul si-ar putea asuma raspunderea si pe desfiintarea Sectiei Speciale

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca Sectia Speciala va disparea cat de curand si in cazul in care proiectul va fi blocat in Parlament, il rezolvam pe cale parlamentara, prin Guvern, insa.

Tabere anti-Orban in PNL. Raluca Turcan vrea sa reactiveze vechii PDL-isti

In Partidul National Liberal incep sa se contureze tabere anti-Orban. Vicepremierul Raluca Turcan este nemultumita ca are o functie mai mult decorativa in Executiv si ca premierul nu o mai consulta pe temele importante.

Raluca Turcan: Multi oameni politici au spus ca vor alegeri in doua tururi, dar cand sa voteze in Parlament isi aminteau ca mai exista o comisie blocata

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca PNL este hotarat sa se revina la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, iar masura a fost blocata in Parlament doi ani deoarece multi politicieni au spus ca isi doresc doua tururi, insa cand s-a pus problema sa voteze, isi aminteau ca mai exista cate o comisie nefunctionala, la care trebuie trimisa legea pentru o analiza mai amanuntita, eventual ingropata.

Raluca Turcan, vicepremier: Sectia Speciala dispare cat de curand

Vicepremierul Raluca Turcan, prim-vicepresedinte al PNL, a declarat, joi seara, ca Sectia de Investi.

Raluca Turcan anunta ca Sectia Speciala va disparea cat de curand. Se asteapta ca proiectul sa fie blocat in parlament

Sectia Speciala va disparea cat de curand si in cazul in care proiectul va fi blocat in Parlament, va fi rezolvat pe cale parlamentara, prin Guvern, insa, a declarat vicepremierul Raluca Turcan,.

Raluca Turcan explica de ce a sustinut inital alegerea primarilor intr-un tur

Viceprim-ministrul Raluca Turcan a explicat joi seara de ce in 2011 a votat pentru alegerea primarilor intr-un singur tur de scrutin, dar a apreciat si ca senatorul PSD Titus Corlatean a avut un demers politicianist prin sesizarea Comisiei de monitorizare a statelor membre apartinand Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei.

PSD: Guvernul PNL ar putea plati chiar de acum alocatiile dublate pentru copii

PSD a transmis, miercuri, ca, daca ar dori, Guvernul PNL ar putea dubla alocatiile chiar de acum, folosind banii din bugetul deja aprobat, iar la rectificarea bugetara ar putea suplimenta suma.

VIDEO PSD se plange ambasadelor, Comisiei Europene si Parlamentului European ca Guvernul PNL vrea acum alegeri in doua tururi pentru primari Ciolacu: Este un abuz

PSD va trimite o scrisoare ambasadelor, Comisiei Europene si Parlamentului European in care va reclama Guvernul PNL ca vrea alegeri in doua tururi pentru primari in aceasta vara, a anuntat seful interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu. El a precizat ca revenirea la alegerile in doua tururi ar trebui sa aiba loc in 2024. DOCUMENT Scrisoarea PSD in care reclama Guvernul PNL la institutiile UE: Statul de drept este pus in pericol de acest abuz de putere nemaiintalnit.

Firea, catre Guvernul PNL citand din Confucius: inainte sa apuci pe calea razbunarii, sapa doua morminte

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ataca din nou Guvernul Orban, sustinand ca nu sunt bani pentru nimic in guvernarea PNL, dar sunt bani multi, multi pentru alegeri - anticipate, doua-trei-sapte tururi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )