Libnet.ro
UNICEF

08:30

Raluca Turcan, la semnarea acordului pentru Spitalul Judetean din Sibiu: Ce am reusit aici e un exemplu de bune practici

Adevărul Adevărul,
Raluca Turcan, la semnarea acordului pentru Spitalul Judetean din Sibiu: Ce am reusit aici e un exemplu de bune practici

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat joi ca Guvernul Romaniei va sprijini Sibiul pentru constrirea unui nou Spital Judetean. in acest sens, azi a fost semnat un acord de colaborare intre Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Sanatatii si Consiliul Judetean Sibiu. continuă pe Adevărul

Premierul si vicepremierul, la Sibiu, pentru proiectului noului spital judetean. Ludovic Orban: Va deveni un centru medical extrem de important Raluca Turcan: Acum patru ani era la nivel de vis

Ludovic Orban si Raluca Turcan au anuntat, joi, un acord pentru constructia unui nou spital judetean la Sibiu. Prim-ministrul a declarat ca este convins ca proiectul se va materaliza intr-un centru medical .

Premierul si vicepremierul, la Sibiu, pentru proiectul noului spital judetean. Ludovic Orban: Va deveni un centru medical extrem de important Raluca Turcan: Acum patru ani era la nivel de vis (VIDEO)

Ludovic Orban si Raluca Turcan au anuntat, joi, un acord pentru constructia unui nou spital judetean la Sibiu. Prim-ministrul a declarat ca este convins ca proiectul se va materaliza intr-un centru medical .

RALUCA TURCAN, CATRE AUTORITATILE LOCALE: Guvernul doreste, daca s-ar putea, reluarea cursurilor fata in fata

Vicepremierul Raluca Turcan a rugat, luni, autoritatile locale sa facem front comun in perspectiva anului scolar, spunand ca guvernul doreste revenirea la o viata normala si, daca s-ar putea, conditiile epidemiologice sa ne permita reluarea cursurilor fata in fata, dar ca exista si alte scenarii de lucru - cele care iau in calcul predarea online. Reprezentanta guvernului a spus, in sedinta Adunarii Generale a Asociatiei Oraselor din Romania, ca e nevoie de un efort comun al autoritatilor centrale si al primarilor pentru bunele conditii de incepere a anului scolar, de care va depinde . ) stabilitatea administrativa a fiecaruia dintre dumneavoastra. , scrie Edupedu.

Alegeri 2020. Ce se intampla cu alegerile din Romania. Raluca Turcan a facut anuntul

Ce se va intampla in cazul alegerilor din Romania. Raluca Turcan vine cu detalii despre organizarea si conditiile in care se vor tine acestea. Alegeri 2020. Detaliile oferite de Turcan despre organizare si conditii Alegerile locale de pe 27 septembrie vor avea loc in conditii aparte, din cauza acestor vremuri. in ciuda crizei sanitare care .

Raluca Turcan, catre autoritatile locale: Sa luam masuri astfel incat in scoli sa fie conditii de distantare pentru elevi. Sa suplimentam spatiile de predare

Vicepremierul Raluca Turcan a transmis, luni, la o intalnire cu reprezentantii Asociatia Oraselor din Romania AOR) ca trebuie luate masuri pentru inceputul anului scolar2020. Liderul liberal a precizat.

Raluca Turcan: Alegerile pot fi organizate in bune conditii

Alegerile locale de pe 27 septembrie pot fi organizate in bune conditii, in ciuda crizei sanitare care afecteaza Romania, a declarat, marti, la Botosani, vicepremierul Raluca Turcan.

COVID-19. Prefectul de Braila: Spitalul Judetean este plin, medicii sunt epuizati

La Spitalul Judetean Braila nu mai sunt locuri pentru internarea pacientilor infectati cu COVID-19, anunta, miercuri, prefectul judetului, Catalin Boboc. Acesta transmite ca situatia este grava, medicii sunt.

Corp nou la Spitalul Judetean Alexandria. Cristi Barbu: Guvernul Orban nu opreste investitiile, ci promoveaza si dezvolta toate zonele tarii, inclusiv Teleorman

Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului Orban, a anuntat ca va fi construit un corp nou, modern si cu echipamente medicale de ultima generatie la Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria. Proiectul.

Paturi de terapie intensiva achizitionate de Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu

Zece paturi noi de terapie intensiva au intrat astazi in dotarea Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu. in perioada urmatoare urmeaza sa soseasca si opt ventilatoare necesare tratarii pacientilor cu forme de grave de COVID-19.

Focarul de coronavirus de la Spitalul Judetean Galati: Numarul cadrelor medicale infectate a ajuns la 181

Numarul cadrelor medicale de la Spitalul Judetean Galati infectate cu coronavirus a ajuns la 181, zilnic inregistrandu-se noi confirmari in randul angajatilor unitatii medicale, cea mai mare din judetul Galati.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2709 seconds )