Libnet.ro
UNICEF

00:07

Va ramane sau nu Viorica Dancila premier interimar. Ce crede senatorul PNL Daniel Fenechiu (VIDEO)

B1 B1,
Va ramane sau nu Viorica Dancila premier interimar. Ce crede senatorul PNL Daniel Fenechiu (VIDEO)

Ludovic Orban va conduce delegatia PNL, care va fi completata, cel mai probabil, de Florin Citu si Raluca Turcan, liderii celor doua grupuri parlamentare, si Rares Bogdan, prim-vicepresedintele formatiunii, a. continuă pe B1

Motiune de cenzura |Basescu: Marele castigator va fi Ponta, care va iesi cu aliura de lider al stangii. Dancila ramane premier interimar pana dupa prezidentiale

Traian Basescu sustine ca este de asteptat ca motiunea de cenzura sa treaca, iar marele castigator va fi. Victor Ponta - pentru fostul premier, va fi un prilej numai bun sa preia controlul asupra.

Victor Ponta, scenariu-soc pe scena politica: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Victor Ponta, fostul premier si liderul Pro Romania, crede ca daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Are dreptate doamna Dancila. in.

Adevarul Live. Premierul Viorica Dancila, despre planul PSD pentru a ramane la Putere

Premierul Viorica Dancila va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, despre incercarea de a ramane la guvernare, in contextul in care joi se voteaza motiunea de cenzura a Opozitiei. Se asteapta la tradari in partid? Demisioneaza din fruntea PSD in cazul in care motiunea trece? Cum va colabora cu presedintele Klaus Iohannis daca motiunea pica? Va merge pana la capat in cursa pentru prezidentiale sau e posibil sa se retraga?.

Cine o va inlocui pe Viorica Dancila. Variantele cu numele celor care ar putea fi numiti pentru functia de prim-ministru

Motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament, joi, cu 238 de voturi pentru si 4 voturi impotriva. Viorica Dancila si-a pierdut postul de premier al Romaniei, iar in perioada urmatoare partidele politice se vor consulta in vederea propunerii unui nou prim-ministru. Ludovic Orban a anuntat ca ar putea fi chiar el una dintre propuneri, .

Guvernul a picat. Ce va face Viorica Dancila dupa ce nu va mai fi prim-ministru

Guvernul condus de Viorica Dancila a picat, in urma votului dat de parlamentari in plen la motiunea de cenzura. Au fost exprimate in total 242 de voturi, dintre care 238 au fost pentru si 4 au fost impotriva. Dancila si-a pierdut postul de premier, insa a anuntat ca are mari asteptari in ceea ce priveste .

Viorica Dancila, dupa ce a pierdut puterea: PSD nu e o opozitie facila si o vor simti curand

Viorica Dancila, proaspat demisa din functia de premier al Romaniei, a afirmat, joi, ca PSD nu e o opozitie facila si o vor simti curand, in ceea ce a fost primul mesaj al sau dupa adoptarea.

Victor Ponta si PSD, poveste fara sfarsit. Vrea sau nu fostul lider social-democrat sa distruga partidul, cum il acuza Viorica Dancila: O sa fiu foarte politicos (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a catalogat, marti seara, in direct pe B1TV, drept prostii acuzatiile pe care i le aduce premierul Viorica Dancila, potrivit carora acesta ar vrea sa distruga.

Dezamagire crunta pentru Viorica Dancila. Aproape ca a inceput sa planga, dupa votul pentru motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Asadar, dezamagire crunta pentru Viorica Dancila. Premierul aproape ca a inceput sa planga dupa ce a aflat rezultatul. Dezamagire crunta pentru Viorica Dancila Guvernul Dancila a picat si, dupa cum a zis Ludovic Orban, Cosmarul Romaniei a incetat!. Motiunea .

Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea la tribuna Parlamentului. Colegii ei au inceput sa rada

Gestul facut de Viorica Dancila a fost unul neasteptat si s-a petrecut in timp ce Victor Ponta sustinea un discurs, in tribuna Parlamentului. Colegii care asistau in acele momente au inceput chiar sa rada, cand si-au dat seama ce face premierul Romaniei. Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea Viorica Dancila .

Cine voteaza la motiunea de cenzura. Guvernul Viorica Dancila se agata disperat de voturile ALDE

Guvernul condus de Viorica Dancila traieste la intensitate maxima ultimele ore de dinaintea votului pentru motiunea de cenzura. Daca Ludovic Orban a anuntat ca alti 7 parlamentari si-au luat angajamentul ca vor vota pentru adoptarea motiunii, Viorica Dancila se agata cu disperare de voturile ALDE si ii reaminteste lui Calin Popescu Tariceanu ca membrii formatiunii .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )