Libnet.ro
UNICEF

16:46

Turcan: Calendarul privind alegerile anticipate are foarte multe variabile. Parlamentarele sa se suprapuna cu localele

B1 B1,
Turcan: Calendarul privind alegerile anticipate are foarte multe variabile. Parlamentarele sa se suprapuna cu localele

Raluca Turcan a declarat ca, in acest moment, peste 70% dintre romani isi doresc alegeri parlamentare anticipate. Potrivit vicepremierului, calendarul pentru acest scrutin are foarte multe variabile si, de altfel,. continuă pe B1

CTP acuza Guvernul Orban de combinageala privind alegerile anticipate: O masura de bun simt folosita acum de nesimtiti

Cristian Tudor Popescu in cadrul emisiunii Cap Limpede, de la Digi24, fortarea de catre PNL a alegerilor anticipate despre care spune ca sunt gandite in Constitutie ca o masura logica, de bun simt care este utilizata acum de nesimtiti.

Klaus Iohannis, despre alegerile anticipate si necesitatea lor in Romania. Ce spune despre o eventuala criza

Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, in cadrul ceremoniei de decorare a unor personalitati din domeniul culturii, desfasurata la Cotroceni, despre alegeri anticipate si necesitatea lor in Romania. Ce spune seful statului despre o eventuala criza? Klaus Iohannis, despre alegerile anticipate si necesitatea lor in Romania Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, 15 ianuarie, despre alegerile .

Iohannis pierde sustinatorii pentru alegerile anticipate

Alegerile anticipate, atat de dorite de presedintele Klaus Iohannis, par din ce in ce mai greu de pus in practica.

Mircea Badea: Aceasta treaba cu alegerile anticipate este de un cretinism absolut, sustin acest cretinism, tara are nevoie de acest cretinism

Mircea Badea considera ca tema alegerilor anticipate este una cretina si ca, intr-o tara normala, mecanismul alegerilor anticipate este folosit pentru a rezolva o criza politica.

Alegerile anticipate: un joc de alba-neagra cu Constitutia

Zilele acestea este la moda in spatiul public discutia despre dizolvarea Parlamentului si organizarea de alegeri generale anticipate. Ba chiar, acum cateva zile, Ludovic Orban si Klaus Iohannis s-au intalnit si au agreat ca cel mai bine pentru Romania este sa organizam anticipate, dupa cum a declarat la finalul consultarilor chiar premierul.

Tariceanu despre alegerile anticipate: Toata administratia din Romania va fi blocata timp de patru luni

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi ca fortarea declansarii alegerilor anticipate, prin asumarea raspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor in doua tururi, ar duce la blocarea administratiei publice si locale din Romania timp de patru luni.

ştiri din Politica

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )