Libnet.ro
UNICEF

21:15

Turcan: Institutiile independente din Romania sa nu se lase intimidate de agresivitatea de tip mafiot a lui Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Turcan: Institutiile independente din Romania sa nu se lase intimidate de agresivitatea de tip mafiot a lui Liviu Dragnea

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan face apel la institutiile independente din Romania sa nu se lase intimidate de agresivitatea de tip mafiot a lui Liviu Dragnea, spunand ca, daca i se va albi dosarul, nimic nu va sta in calea dictaturii lui Liviu Dragnea, iar Romania nu va mai putea sta in acelasi rand cu celelalte tari europene. continuă pe Adevărul

RALUCA TURCAN: Institutiile sa nu se lase intimidate de agresivitatea lui Liviu Dragnea

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan face apel la institutiile independente din Romania sa nu se lase intimidate de agresivitatea de tip mafiot a lui Liviu Dragnea, spunand ca, daca i se va albi dosarul, nimic nu va sta in calea dictaturii lui Liviu Dragnea, iar Romania nu va mai putea sta in acelasi rand cu celelalte tari europene.

The Light One Office Building va gazdui cel mai avansat ecran LED din Romania

River Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori real estate din Romania, va implementa un ecran LED pe cladirea The Light One Office Building. Odata instalat, ecranul va oferi cea mai avansata solutie Digital Out of Home din Romania.

Spitalul din Romania in care pacientii trebuie sa vina de acasa cu mancare si hartie igienica

Ca sistemul medical din Romania e deficitar nu mai e o noutate de multa vreme. Dar exista unitati in care pacientilor nu li se asigura nici macar strictul necesar. Pacientii care se interneaza la Centrul de Transplant Medular din Targu-Mures primesc, din partea unitatii, o lista cu ce trebuie sa aduca de acasa. Practic, unitatea [] .

Cel mai urmarit vlogger din Romania, CRITICI DURE la adresa Ecaterinei Andronescu: A ajutat fabricile de diplome. Mie nu mi s-a explicat niciodata la scoala despre coruptie!

Unul din cei mai cunoscuti vloggeri din Romania, Selly Andrei Selaru) a vorbit despre sistemul autohton de educatie, alegerile europarlamentare din 26 mai, dar si despre coruptia din tara.

Alpha Bank Romania a lansat primul program de obligatiuni ipotecare din Romania: cum functioneaza acestea

Alpha Bank Romania a lansat primul program de obligatiuni ipotecare din Romania, valoarea acestuia ajungand la 1 miliard de euro. Prima emisiune de obligatiuni ipotecare din cadrul programului va avea o limita de 200 milioane euro si va avea loc in.

VIDEO REPORTAJ Ce sanse au cei mai inteligenti tineri din Romania? Daca nu ai bani, nu poti sa te afirmi. Avantajul e ca stim sa improvizam si sa facem inginerii romanesti

Intr-o zi, ei ar putea schimba Romania. Sunt olimpici internationali si spun ca problema financiara este cel mai important lucru atunci cand se pune problema unei facultati in strainatate. Pe langa bursa, ar trebui sa fac un credit la banca pentru a invata in alta tara. Nu stiu daca merita!, crede un licean din Targu Jiu, semifinalist la concursul de robotica din Detroit, in 2018. Daca ramai in tara, nu sunt dezavantajele atat de mari pe cat ar crede unii, insa daca pleci afara, ti se deschid mai multe usi - crede un alt tanar, admis deja la patru facultati din Marea Britanie. Pentru el, Romania nu mai este o optiune: Eventual, dupa ce as capata experinta afara, m-as reintoarce, sa ajut putin tara.

Un nou brand de lux pe piata romaneasca de fashion: Falconeri deschide primul magazin din Romania

Falconeri, brand italian de lux, recunoscut pentru tricotaje, deschide primul sau magazin din Bucuresti. Acesta va fi amplasat in Baneasa Shopping City si va fi inaugrat in urma unei investitii de 180. 000 de euro, la mijlocul lunii aprilie.

TRAGEDIE IMENSA in lumea MONDENA din Romania! CELEBRA CANTAREATA a fost implicata intr-un GRAV ACCIDENT! Imagini greu de privit

Tragedie in showbiz! Celebra cantareata Alessia a povestit prin ce momente de cosmar a trait in urma cu ceva timp cand a fost implicata intr-un accident rutier. Artista a povestit ca s-a simtit rau din .

webPR Tuca Zbarcea Asociatii, desemnata Firma cea mai inovatoare din Romania in cadrul IFLR Europe Awards

Publicatia britanica International Financial Law Review IFLR a anuntat ieri seara, la Londra, castigatorii premiilor anuale IFLR Europe Awards. Evenimentul reuneste cele mai importante si mai active firme de avocatura din Europa cu expertiza in domeniile financiar-bancar, piete de capital si fuziuni si achizitii.

Faze tari: O asociatie s-a apucat sa numere ciorile din Romania; Face turul lumii cu pisica pe umar; Caz bizar: un caine s-a nascut cu o gura in loc de ureche

Automate care elibereaza povestiri scurte, la metroul din Londra. Persoanele care folosesc metroul din Londra vor beneficia de trei. Un barbat explica de ce nu trebuie sa iti tii iubita in brate, dupa ce se bronzeaza. Un barbat a aflat de ce nu ar fi trebuit sa isi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )