Libnet.ro
UNICEF

21:45

Dan Barna: Alegerile anticipate, un proiect esuat. Cred ca ne indreptam spre investirea unui guvern

Hotnews Hotnews,
 Dan Barna: Alegerile anticipate, un proiect esuat. Cred ca ne indreptam spre investirea unui guvern

Alianta USR-PLUS nu ofera PNL un cec in alb si va decide daca sustine sau nu viitorul Guvern in functie de numele de premier pe care il va propune presedintele Klaus Iohannis, a declarat miercuri la RFI liderul Uniunii Salvati Romania, Dan Barna. El mai spune ca in momentul de fata alegerile anticipate par un proiect esuat, cum s-a intamplat si cu alegerea primarilor in doua tururi. continuă pe Hotnews

Bogdan Chirieac, despre plecarea lui Orban de la Guvern: E criza in PNL. Alegerile anticipate au esuat!

Bogdan Chireac a facut precizari, in direct, la Antena 3, despre situatia politica actuala si despre depunerea mandatului lui Ludovic Orban de la carma Guvernului.

Dan Barna rupe tacerea, dupa decizia CCR: Strategia PNL a esuat!

Dan Barna sustine ca asteapta motivarea deciziei CCR referitoare la desemnarea liderului PNL, Ludovic Orban, in functia de premier. Liderul USR apreciaza ca nuantele sunt foarte importante intr-o astfel de decizie.

Dan Barna: Amanarea votului de investire a guvernului va duce la prelungirea crizei politice. Daca tactica PSD reuseste, 2020 va fi un an pierdut

O amanare a votului privind investirea Cabinetului Orban II este fuga de responsabilitate, iar singurul ei efect cert este prelungirea crizei politice, spune liderul USR Dan Barna. El mai atrage atentia asupra faptului ca, in cazul in care tactica PSD de blocare a alegerilor anticipate va avea succes, atunci 2020 va fi un an pierdut.

Ciolos: Desemnarea unui premier si alegerile anticipate sunt lucruri serioase, care nu trebuie tratate de niciun partid ca fiind o mascarada

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, afirma, miercuri seara, ca desemnarea unui premier si alegerile anticipate sunt lucruri serioase, care nu trebuie tratate de niciun partid ca fiind o mascarada. Din pacate, tara noastra pare in deriva, iar politicienii nu par sa aiba un plan si solutii la crizele reale sau provocate de ei insisi, a scris Ciolos pe Facebook.

Kelemen Hunor condamna alegerile anticipate din pricina Coronavirus

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca alegerile anticipate trebuie scoase de pe ordinea de .

DAN BARNA: Presedintele este cel care trebuie sa vina cu o solutie pentru iesirea din criza

Presedintele USR, Dan Barna catalogheaza drept fara precedent situatia politica in care s-a ajuns dupa decizia CCR care arata ca desemnarea lui Ludovic Orban pentru a doua orara ca premier este neconstitutionala.

Dacian Ciolos, propus premier de USR. Dan Barna: Vrem sa intram la guvernare, in masura in care se va constitui majoritatea necesara in Parlament (VIDEO)

Dacian Ciolos a fost propunerea pentru postul de premier pe care USR a facut-o in timpul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, a afirmat Dan Barna, dupa discutia cu seful statului de la Palatul.

Dan Barna a facut anuntul: il desemnez pe Dacian Ciolos premier

Dan Barna a reactionat imediat dupa ce Ludovic ORban si-a depus mandatul si a precizat ca Alianta USR-PLUS il propune pe Dacian Ciolos premier.

Dan Barna arata cu degetul inspre Iohannis cand vine vorba despre scoaterea din criza politica

Presedintele USR, Dan Barna catalogheaza drept fara precedent situatia politica in care s-a ajuns .

EUGEN TOMAC: PMP nu se teme de alegerile anticipate

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca partidul pe care il conduce nu se teme de alegeri anticipate si ca este pregatit sa mearga pe cont propriu in situatia in care vor fi organizate alegeri.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )