Libnet.ro
UNICEF

17:30

Document. Alegerea primarilor in doua tururi, din nou absenta din programul de guvernare al PNL. Ce promit liberalii

Adevărul Adevărul,
Document. Alegerea primarilor in doua tururi, din nou absenta din programul de guvernare al PNL. Ce promit liberalii

Programul de guvernare al Guvernului condus de Citu este aproape identic cu cel al Cabinetului Orban II, fiind facute doar cateva modificari la domenii precum transportul, sanatatea, munca si protectia sociala. continuă pe Adevărul

Alegerea primarilor in doua tururi, din nou absenta din programul de guvernare al PNL. Ce promit liberalii

Programul de guvernare al Guvernului condus de Citu este aproape identic cu cel al Cabinetului Orban II, fiind facute doar cateva modificari la domenii precum transportul, sanatatea, munca si protectia sociala.

Liviu Varciu, din nou tatic. Frumoasa sa iubita, insarcinata pentru a doua oara (FOTO)

Liviu Varciu va fi din nou tata. Iubita indragitului prezentator tv a fost surprinsa cu burtica la vedere. Imagine: Spynews. Anda Calin are o sarcina destul de avansata, pentru ca burta i se putea.

Alerta meteo! Romania, din nou sub zapezi. 19 judete afectate de codul galben de ninsori

Pentru ziua de 28 februarie 2020 ANM anunta vreme nu prea buna la nivelul intregii tari, cu rafel de vat ce vor atinge 70-80 kmh, pe alocuri si precipitatii sub forma de ploaie. Alerta meteo! Romania, din nou sub zapezi Meteorologii au emis, vineri dimineata, o avertizare Cod galben de viscol, valabila in zonele montane .

Liviu Varciu va fi din nou tata. Cine este mama celui de-al treilea copil al vedetei Antena 1

Liviu Varciu este de trei ori mai fericit, caci va fi din nou tata. Cine este mama celui de-al treilea copil al vedetei Antena 1? Liviu Varciu, tata pentru a treia oara Liviu Varciu a fost casatorit intre 2009 si 2010 cu Adelina Pestritu. Din relatia cu Amy Teiceanu, prezentatorul de televiziune are o fiica, .

VREMEA se schimba DIN NOU! CE NE ASTEAPTA si care sunt ZONELE VIZATE

Luna februarie se arata capricioasa! Dupa atentionarile meteo cod portocaliu si rosu de vant,, vremea se incalzeste din nou, fiind deosebit de calda pentru aceasta perioada, cu maxime cuprinse.

Wall Street deschide din nou pe rosu si se orienteaza spre cea mai proasta saptamana de la criza din 2008

Bursa din New York a deschis din nou pe rosu, vineri, pe fondul temerilor legate de noul coronavirus: Dow Jones scadea cu 3,06% iar Nasdaq cu 3,46%, scrie AFP.

Stirile ProTV: Pacienti chinezi externati dupa ce s-au vindecat de coronavirus, testati din nou pozitiv

Circa 14% dintre pacientii din provincia chineza Guangzhou infectati cu noul coronavirus care s-au recuperat in urma bolii si au fost externati au avut din nou rezultat pozitiv la testele ulterioare, potrivit presei locale.

Programul meciurilor in primele doua etape din playoff si playout

LPF a anuntat, marti, programul meciurilor primelor doua runde din faza playoff si playout a campionatului.

DUPA DEZASTRUL DIN 2016, Ciolos vrea din nou la guvernare intr-un Cabinet de sacrificiu

Alianta USR PLUS doreste sa intre la guvernare, chiar daca dintre cele doua formatiuni politice, doar USR este partid parlamentar. Acest fapt nu pare sa il deranjeze pe liderul PLUS, Dacian Ciolos, care este si presedintele grupului politic Renew Europe din Parlamentul European.

Progresia rapida a coronavirusului arunca din nou bursele mondiale pe rosu

Extinderea rapida a listei tarilor afectate de noul coronavirus adancea joi pierderile burselor mondiale, stergand usoara stabilizare din ziua precedenta, scrie AFP.

ştiri din Politica

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )