Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dancila anunta ca PSD va contesta votul prin corespondenta: Nu e normal sa trimiti buletine pentru ambele tururi cand nu stim cine va intra in turul II

Hotnews Hotnews,
 Dancila anunta ca PSD va contesta votul prin corespondenta: Nu e normal sa trimiti buletine pentru ambele tururi cand nu stim cine va intra in turul II

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat, vineri, la Targu Jiu, ca va contesta masura Autoritatii Electorale Permanente, care a trimis celor care voteaza prin corespondenta plicuri cu buletinele de vot pentru ambele tururi de scrutin, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Dancila anunta ca PSD va contesta votul prin corespondenta

Viorica Dancila, a anuntat, vineri, la Targu Jiu, ca va contesta masura Autoritatii Electorale Perma.

Viorica Dancila a anuntat ca PSD va contesta aproximativ 2.000 de voturi prin corespondenta

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat vineri, la Targu-Jiu, ca PSD va contesta 2. 000 de voturi prin corespondenta care au fost deja inregistrate pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, motivand o lipsa de transparenta. Cu toate astea, potrivit autoritatilor electorale, daca unul dintre voturile respective este acordat unui candidat care nu ajunge in turul doi, atunci votul este considerat nul.

Alegeri prezidentiale 2019. Pana joi au fost validate plicurile cu votul prin corespondenta a 15.551 de alegatori

Plicurile care contin votul prin corespondenta a 15. 551 de alegatori au fost validate pana joi de catre Autoritatea Electorala Permanenta AEP). Pentru votul prin corespondenta, s-au inscris 41. 003 romani, iar AEP spune ca cei ale caror plicuri nu ajung pana joi vor fi anuntati sa mearga la cea mai apropiata sectie de votare. in strainatate, romanii pot vota la sectiile de votare incepand de vineri, avand la dispozitie trei zile.

Presedintele AEP, prima reactie la neregulile semnalate la votul prin corespondenta: in niciun caz nu exista posibilitatea fraudarii

Vicepresedintele Autoritatii Electorale Permanente,Florin Mituletu, a infirmat acuzatiile aparute in spatiul publicpotrivit carora votul prin corespondenta poate fi fraudat prin dezlipirea.

VIDEO Demonstratie despre cum poate fi dezlipit si reutilizat autocolantul cu mentiunea Votat pentru votul prin corespondenta Ce spune seful AEP - UPDATE

Un roman stabilit la Londra a postat pe pagina sa de Facebook imagini care demonstreaza ca autocolantul cu mentiunea Votat utilizat pentru votul prin corespondenta se poate dezlipi si lipi din nou, pentru un alt candidat, astfel votul putand fi fraudat. Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin Mituletu-Buica, sustine insa ca nu are cum sa existe nicio fereastra in vederea fraudarii votului.

AEP a comandat pentru votul prin corespondenta mai putine buletine de vot decat numarul celor inregistrati

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a comandat pentru votul prin corespondenta la cele doua tururi de scrutin ale alegerilor prezidentiale mai putine buletine de vot decat numarul celor care s-au inregistrat pentru a vota in acest mod, dupa cum rezulta din datele oficiale prezentate de institutie, informeaza News. ro.

Un roman din Londra demonstreaza cat de usor poate fi fraudat votul prin corespondenta

Autocolantul cu mentiunea Votat utilizat la votul prin corespondenta la alegerile prezidentiale se poate dezlipi si lipi din nou cu usurinta, desi pe instructiunile transmise.

Ramona Ioana Bruynseels, despre votul prin corespondenta: Ce vedem acolo este adevarat, domnilor?

Candidataumanistilorla prezidentiale cere organizatorilor alegerilor sa ofere asigurari ca votul prin corespondenta nu va fi viciat. Ramona Ioana Bruynseels spune ca aceasta situatie este una.

Nereguli grave la votul prin corespondenta. Ce a descoperit un roman stabilit in Londra. Imaginile au ajuns virale (VIDEO)

Autocolantul cu mentiunea Votat utilizat la votul prin corespondenta la alegerile prezidentiale se poate dezlipi si lipi din nou cu usurinta, desi pe instructiunile transmise alegatorilor scrie explicit.

Viorica Dancila anunta ca PSD va contesta votul din diaspora: 2.000 de romani din afara tarii au votat deja pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Presedintele social-democrat Viorica Dancila a declarat vineri ca PSD va contesta votul din diapora in contextul in care 2. 000 de romani din afara tarii au votat deja pentru turul al doilea al alegerilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )