Libnet.ro
UNICEF

17:00

Sansele pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, pur teoretice. Nicusor Dan: Pro Romania si Ponta s-au sucit si au votat impotriva, in ceea ce ar putea fi un prim pas spre PSD (VIDEO)

B1 B1,
Sansele pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, pur teoretice. Nicusor Dan: Pro Romania si Ponta s-au sucit si au votat impotriva, in ceea ce ar putea fi un prim pas spre PSD (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de USR la Primaria Capitalei, a explicat joi seara, in direct pe B1 TV, ce sanse mai sunt pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Teoretic. continuă pe B1

UPDATE Orban: Daca va fi investit un nou guvern PNL, in ultima instanta vom apela si la OUG privind alegerea primarilor in doua tururi

Daca va fi investit un nou guvern PNL, in ultima instanta vom apela si la OUG privind alegerea primarilor in doua tururi, a declarat, miercuri seara, la Digi 24, premierul demis Ludovic Orban. El a mai sustinut ca nu este surprins ca motiunea a trecut, pentru ca s-au coalizat fortele impotriva democratiei, in frunte cu PSD condus de Victor Ponta.

Cum poate PSD sa scape si de anticipate si de alegerea primarilor in doua tururi

Nu este in favoarea PSD sa se ajunga la anticipate si nici sa se organizeze alegeri locale pentru primari in doua tururi. Convocati la Bucuresti, primarii si liderii locali PSD au cerut ferm ca partidul sa faca orice pentru a evita alegerile locale in doua tururi, chiar daca s-ar ajunge la anticipate. Dar exista o cale prin care PSD ar putea sa castige tot.

Anuntul lui Orban despre alegerea primarilor in doua tururi: Ne vom bate incepand cu saptamana viitoare! (VIDEO)

Ludovic Orban, premier demis si presedinte PNL, a declarat, la finalul consultarilor de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, ca nu mai exista niciun impediment pentru ca proiectul de lege privind alegerea.

Cine e senatorul PNL care a votat impotriva Guvernului Orban. Luptam azi pentru romanii care isi doresc alegerea primarilor in doua tururi

Senatorul PNL Carmen-Eleonora Hararau a votat, miercuri, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban. Aceasta este secretar in grupul parlamentar al PNL din Senat si este aleasa in circuscriptia electorala Hunedoara, pe listele PNL.

Rares Bogdan (PNL): Daca va fi investit, Guvernul Orban II va adopta OUG pentru alegerea primarilor in doua tururi Renate Weber apara penali si partide antidemocratice (VIDEO)

Una dintre primele actiuni ale Guvernului Orban II, dupa o eventuala instalare, va fi adoptarea unei ordonante de urgenta pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, a afirmat eurodeputatul Rares.

USR, mesaj dupa demiterea Guvernului: Alegerea primarilor in doua tururi, sacrificata pentru declansarea alegerilor anticipate

Uniunea Salvati Romania a apreciat, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata de catre Parlament, ca alegerea primarilor in doua tururi a fost sacrificata pentru declansarea alegerilor anticipate.

De ce a ales Guvernul Orban sa-si angajeze raspunderea in loc de OUG pentru primari in doua tururi. Vilceanu: Altfel, suntem la fel ca cei de dinainte, si nu mai e nicio diferenta (VIDEO)

Deputatul Dan Vilceanu a explicat, luni seara, in direct pe B1 TV, de ce PNL a ales sa promoveze revenirea la alegerea primarilor in doua tururi prin angajarea raspunderii guvernamentale, si nu prin ordonanta.

Ciolos, reprosuri pentru PNL: Nu au facut tot ce puteau pentru alegeri in doua tururi

Liderul PLUS Dacian Ciolos e de parere ca liberalii nu au facut tot posibilul pentru organizarea alegerilor in doua tururi si afirma ca pe masura ce trece timpul, scad sansele ca acest lucru sa se mai intample.

USR: Alegerea primarilor in 2 tururi, sacrificata pentru declansarea alegerilor anticipate

Uniunea Salvati Romania a apreciat, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata de catre Parlament, ca alegerea primarilor in doua tururi a fost sacrificata pentru declansarea alegerilor anticipate.

Cum voteaza USR la motiunea de cenzura. Anunt crucial pentru Guvernul Orban

Parlamentarii USR vor vota la vedere impotriva motiunii de cenzura si sustine ca PSD si UDMR au initiat acest demers impotriva Guvernului doar pentru ca nu vor revenirea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )