Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, in carti pentru sefia Consiliului European - Financial Times

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, in carti pentru sefia Consiliului European - Financial Times

Klaus Iohannis se numara printre favoritii pentru preluarea functiei de presedinte al Consiliului European, pozitie ocupata in prezent de Donald Tusk si care va ramane vacanta din toamna acestui an, scrie. continuă pe Antena3

Financial Times: Klaus Iohannis, unul dintre numele vehiculate pentru sefia Consiliului European

Klaus Iohannis este unul dintre oamenii care ar putea ocupa functia de presedinte al Consiliului European, in contextul in care, odata cu alegerea unui nou Parlament European, a inceput cursa pentru ocuparea celor.

Financial Times: Klaus Iohannis, printre favoritii pentru conducerea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis ar fi printre liderii politici favoriti pentru a prelua presedintia Cons.

Klaus Iohannis, scrisoare pentru liderii europeni cu privire la situatia din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, si presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu privire la situatia din Republica Moldova,.

Klaus Iohannis, scrisoare pentru liderii UE, privind situatia din Republica Moldova: Sa identificam actiuni concrete pentru a pune capat situatiei actuale printr-o solutie negociata, pe baza valorilor si principiilor UE

Presedintele Klaus Iohannis a trimis o scrisoare presedintelui Consiliului European si presedintelui Comisiei Europene cu privire la situatia din Republica Moldova. in scrisoarea adresata lui Donald Tusk.

Financial Times: Iohannis, printre favoritii pentru functia de presedinte al Consiliului European. Ponta: Pro Romania saluta si sustine aceasta oportunitate

Presedintele Klaus Iohannis ar fi printre liderii politici favoriti pentru a prelua presedintia Consiliului European, potrivit unui articol publicat de Financial Times.

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa fie numit seful Consiliului European?

Klaus Iohannis se numara printre favoritii pentru preluarea functiei de presedinte al Consiliului European, pozitie ocupata in prezent de Donald Tusk si care va ramane vacanta din toamna acestui an, scrie.

Klaus Iohannis, apel in regim de urgenta la UE pentru identificarea unor actiuni concrete care sa puna capat crizei din Moldova

Presedintele Klaus Iohannis face apel la presedintele Consiliului European si la seful Comisiei Europene, pentru identificarea in regim de urgenta a unor actiuni concrete pentru a pune capat situatiei actuale printr-o solutie negociata in Republica Moldova, pe baza valorilor si principiilor Uniunii Europene.

KLAUS IOHANNIS: Romania a inchis 100 de dosare pe timpul Presedintiei Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, ieri, ca tara noastra a inchis aproape 100 de dosare pe timpul Presedintiei Consiliului UE, punctand ca acest lucru se datoreaza echipelor tehnice.

Klaus Iohannis a semnat pactul cu opozitia. PSD a ramas doar cu aparenta schimbarii

Klaus Iohannis a semnat, joi, 13 iunie, Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. La ceremonia de la Palatul Cotroceni au venit partidele din opozitie, iar seful statului nu a ratat ocazia sa mai trimita niste sageti la adresa PSD, despre care a spus ca a ramas doar cu aparenta schimbarii. Klaus Iohannis .

KLAUS IOHANNIS: PSD a refuzat sa semneze Acordul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca PSD a refuzat, prin raspunsurile date in media, sa semneze Acordul Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei, el afirmand ca social-democratii aveau mai multe amendamente decat articole la acest pact.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )