Libnet.ro
UNICEF

18:45

Adrian Tutuianu continua RAZBOIUL cu Liviu Dragnea: Contesta completuri de judecatori, in speranta ca va fi extras acel judecator dispus a-i face jocul murdar

B1 B1,
Adrian Tutuianu continua RAZBOIUL cu Liviu Dragnea: Contesta completuri de judecatori, in speranta ca va fi extras acel judecator dispus a-i face jocul murdar

Fostul social-democrat Adrian Tutuianu a anuntat ca a contestat in justitie excluderea sa din PSD , iar cauza a fost stramutata de la Tribunalul Dambovita pentru ca, spune Tutuianu, s-a considerat ca din ca. continuă pe B1

Tutuianu, noi dezvaluiri din PSD: Dragnea contesta completele de judecatori, in speranta ca va fi extras acel judecator dispus a-i face jocul murdar

Adrian Tutuianu a anuntat pe Facebook ca instanta a amanat judecarea deciziei PSD privind excluderea sa din partid, dupa ce avocatii social-democrati au cerut stramutarea cauzei. Adrian Tutuianu a comparat cererea PSD de stramutare a dosarului cu actiunea lui Liviu Dragnea de a constesta completele de judecatori, in speranta ca va fi extras acel judecator dispus a-i face jocul murdar.

Adrian Tutuianu, nlocuit din Comisia juridica: Se face orice pentru linistea domnului Dragnea

Senatorul Adrian Tutuianu, exclus recent din PSD, spune ca a fost inlocuit din functia de membru al Comisiei juridice, la cererea grupuri de senatori social-democrati. Se pare ca orice loc as ocupa deranjez, asa ca se face orice pentru linistea domnului Dragnea, afirma Tutuianu.

intalnire de ultima ora intre Liviu Dragnea si Viorica Dancila! PSD adopta strategia in razboiul cu Iohannis

Premierul Viorica Dancila si Liviu Dragnea se vor intalni joi pentru a stabili urmatorul pas in razboiul cu Klaus Iohannis. Cei doi vor decide daca sesizeaza CCR in cazul nominalizarilor in executiv pentru.

Traian Basescu, AVERTISMENT DEVASTATOR pentru Liviu Dragnea: Sunt ultimele zile cand mai poate pleca din fruntea PSD pentru ca vrea el. Peste cateva saptamani va fi prea tarziu

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-un meaj publicat, vineri, pe Facebook, ca Liviu Dragnea nu mai controleaza, in acest moment, nici guvernul, nici majoritatea parlamentara si nici partidul la.

Iohannis: incercarea de revocare a lui Liviu Dragnea merita reluata si sper ca Opozitia va reusi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca nu a avut legatura cu incercarea Opozitiei de a-l revoca pe Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dar a spus ca incercarea merita.

Sinteza zilei. Cine se afla, de fapt, in spatele operatiunii Lichidarea lui Liviu Dragnea

In timp ce Guvernul Romaniei prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene la Bruxelles, la Bucuresti se declansa Operatiunea lichidarea lui Liviu Dragnea. Puciul a esuat! De la ora 21. 00, secretul.

Liviu Dragnea, raspuns DECISIV pentru UDMR. Ce se intampla cu coalitia de guvernare (VIDEO)

Liviu Dragnea isi pune UDMR-ul in cap, dupa ce, miercuri, a declarat ca nu sutine proiectul privind implementarea prevederilor referitoare la minoritati. Nu. in primul rand, este neconstitutional din cate.

Liviu Dragnea, despre pierderea majoritatii in Camera Deputatilor: Nu ma pricep bine la aritmetica

Liviu Dragnea intrebat despre pierderea majoritatii din Camera Deputatilor a raspuns ironic. Nu ma pricep bine la aritemtica, nu sunt pregatit acum. Despre prezenta redusa a social-democratilor din plenu.

Liviu Dragnea, despre inghetarea salariilor: Nu stie nimeni de la Guvern

Liviu Dragnea a comentat documentele aparute prin care Guvernul pune la cale inghetarea veniturilor bugetarilor in 2019 la nivelul lunii decembrie 2018. insa, liderul PSD spune ca nu e vorba de nicio.

Victor Ponta anunta cand va fi REVOCAT Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor: Va fi o batalie de mai lunga durata

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, dupa sedinta cu scandal de miercuri din Parlament, ca, probabil, pana in luna aprilie, Liviu Dragnea va fi schimbat de la conducerea Camerei Deputatilor, dar va fi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )