Libnet.ro
UNICEF

14:45

Adrian Tutuianu, mutare neasteptata in razboiul cu Dragnea: A depus cerere pentru infiintarea propriul grup la Senat (VIDEO)

B1 B1,
Adrian Tutuianu, mutare neasteptata in razboiul cu Dragnea: A depus cerere pentru infiintarea propriul grup la Senat (VIDEO)

Exclus recent din PSD pentru ca l-a criticat pe Liviu Dragnea, Adrian Tutuianu nu renunta la lupta si doreste sa isi formeze propriul grup la Senat. Acesta a depus la solicitare catre conducerea Senatului. continuă pe B1

Adrian Tutuianu continua RAZBOIUL cu Liviu Dragnea: Contesta completuri de judecatori, in speranta ca va fi extras acel judecator dispus a-i face jocul murdar

Fostul social-democrat Adrian Tutuianu a anuntat ca a contestat in justitie excluderea sa din PSD , iar cauza a fost stramutata de la Tribunalul Dambovita pentru ca, spune Tutuianu, s-a considerat ca din ca.

Adrian Tutuianu, nlocuit din Comisia juridica: Se face orice pentru linistea domnului Dragnea

Senatorul Adrian Tutuianu, exclus recent din PSD, spune ca a fost inlocuit din functia de membru al Comisiei juridice, la cererea grupuri de senatori social-democrati. Se pare ca orice loc as ocupa deranjez, asa ca se face orice pentru linistea domnului Dragnea, afirma Tutuianu.

Demis din PSD, Tutuianu iese la ATAC: Dragnea m-a transformat intr-o tinta vie!

Demis din PSD, Adrian Tutuianu anunta ca a fost inlocuit si din functia de membru al Comisiei juridice, de numiri, disciplina, imunitati si validari. in acest context, Tutuianu nu rateaza ocazia sa-l.

Tutuianu, amenintare voalata la Liviu Dragnea: Nu aduce anul ce aduce ceasul!

Senatorul de acum independent Adrian Tutuianu spune ca se considera vanat in orice functie pe care ar ocupa-o si precizeaza ca se asteapta sa fie dat la o parte si de la Comisia Economica, Industrii si Servicii, unde activeaza in prezent. Reactia sa vine dupa la inceputul saptamanii trecute a fost inlocuit din functia de membru al Comisiei Juridice, de Numiri, Disciplina, Imunitati si Validari.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )