Libnet.ro
UNICEF

13:00

Gabriela Firea, despre candidatura la prezidentiale: Vin deschisa unor discutii, nu spun da sau nu (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea, despre candidatura la prezidentiale: Vin deschisa unor discutii, nu spun da sau nu (VIDEO)

Gabriela Firea s-a prezentat luni, la Palatul Parlamentul, pentru a prezenta la CEx-ul PSD. Primarul general al Capitalei a raspuns declaratiei viceapresedintelui Pro Romania, Adrian Tutuianu, care a declarat ca. continuă pe B1

Gabriela Firea, despre candidatura la prezidentiale: Trebuie sa ne dorim sa fim invingatori pentru Romania. Singurii care pot sa dezbata sunt colegii de partid

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a facut declaratii cu privire la candidatura la alegerile prezidentiale. Firea a spus ca nu poate spune de acum daca va candida sau nu fiindca sunt necesare discutii.

Gabriela Firea, candidat la prezidentiale. Ce spune primarul Capitalei despre acest scenariu: Sunt deschisa

Gabriela Firea sustine ca liderii PSD din teritoriu i-au cerut sa candideze la alegerile prezidentiale si ca ea este deschisa pentru discutii. Primarul general al Capitalei a participat, luni, la sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a precizat ca doreste sa discute in partid despre candidatul pentru alegeri. Gabriela Firea, tentata sa candideze la .

FIREA, DESPRE ALEGERILE PREZIDENTIALE: Mi-as dori foarte mult sa nu fie doar o participare formala

Firea afirma ca nu crede ca PSD are sanse sa castige alegerile prezidentiale fara o alianta cu partenerii traditionali de la ALDE si Pro Romania. in plus, Firea a spus ca si-ar dori sa nu fie doar o participare formala la alegerile prezidentiale.

Liviu Plesoianu, despre candidatura la prezidentiale: Voi candida din partea PSD sau independent, cam astea ar fi optiunile

Liviu Plesoianu a comentat la Antena 3 discutiile in contradictoriu dintre Viorica Dancila si Gabriela Firea din timpul sedintei PSD. Mi se pare simpatic dialogul intre doamna Firea si doamna.

Surse: Razboi pe fata intre Dancila si Firea. Miza: candidatura la prezidentiale. Ce angajament si-a luat Dancila. Ce plan are Firea

In Comitetul Executiv al PSD, primarul general Gabriela Firea si liderul PSD Olt, Paul Stanescu, i-au reprosat premierului Viorica Dancila ca si-a anuntat candidatura la prezidentiale inainte sa discute in partid. Firea a pledat pentru o candidatura comuna PSD-ALDE-ProRomania, in timp ce Viorica Dancila sustine ca PSD trebuie sa intre in cursa cu candidat separat, nu sa faca alianta cu ALDE, care are 4%, sustin surse politice.

Lupta pentru prezidentiabilul PSD. Paul Stanescu vrea sa candideze Gabriela Firea. Ce spune despre varianta Tariceanu

Fostul vicepremier si presedinte executiv al PSD, Paul Stanescu, cere ca partidul sa o aleaga pe Gabriela Firea candidat al partidului pentru prezidentiale, fiind considerata singura cu sanse intr-o competitie cu Klaus Iohannnis.

Firea, despre sansele PSD la prezidentiale: ,,Trebuie sa recuperam acest timp pierdut

Primarul general Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca PSD nu are sanse sa castige alegerile prez.

Gabriela Firea, reactie dupa cearta cu Dancila: Nu a fost o critica, a fost o realitate! Am inteles ca isi asuma toate deciziile. Eu nu doresc sa creez scandal in interiorul PSD...

Primarul Capitalei a declarat ca, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, s-a vorbit o ora si jumatate numai despre rectificarea bugetara. Gabriela Firea a avut si o prima reactie dupa ce, in.

Cozmin Gusa a anuntat la Realitatea TV un razboi intre Gabriela Firea si Viorica Dancila. Ambele tabere sunt pregatite de prezidentiale

Cozmin Gusa a anuntat un razboi intre Gabriela Firea si Viorica Dancila inainte de alegerile prezidentiale. Analistul politic este de parere ca social-democratii vor decide in urmatoarea perioada daca vor lansa in cursa pentru alegeri un candidat care are un vot de incredere de sub 10% sau unul care are sanse mult mai mari sa .

Cum s-au certat Gabriela Firea si Viorica Dancila. Stenogramele arata adevarata situatie din PSD

Au fost discutii aprinse, luni, in sedinta CEx al PSD. Gabriela Firea si Viorica Dancila s-au certat cand s-a adus in discutie subiectul legat de candidatul la alegerile prezidentiale din acest an. Primarul general al Capitalei a cerut ca partidul sa ia o decizie cu privire la candidat, iar premeirul Romaniei a reactionat imediat. Cum .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )