Libnet.ro
UNICEF

22:00

O noua scrisoare incendiara pentru Liviu Dragnea. Oamenii lui Tutuianu ameninta dupa scandal

Antena3 Antena3,
O noua scrisoare incendiara pentru Liviu Dragnea. Oamenii lui Tutuianu ameninta dupa scandal

Dupa ce saptamana aceasta au aparut mai multe inregistrari dintr-o sedinta de partid, filiala din Damovita trimite o scrisoare deschisa prin care aprinde flacara razboiului. Toate discutiile. continuă pe Antena3

Cutremur in PSD. Mesaj-bomba pentru Liviu Dragnea in plin scandal

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu,ii ia apararea liderului din Dambovita, Adrian Tutuianu. Buzatu ii transmite lui Liviu Dragnea ca nu este nici bine si nici corect sa forteze o excludere sau o.

Lovitura pentru Liviu Dragnea. iCCJ ii respinge contestatia si mentine sechestrul pe averea sa

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri, ca inadmisibila, contestatia depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel.

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, scrisoare deschisa catre Liviu Dragnea: Deblocati legea vaccinarii! Sunteti autorul moral al prelungirii actualei epidemii de rujeola

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi i-a solicitat liderului PSD Liviu Dragnea sa deblocheze legea vaccinarii, in conditiile in care Romania se confrunta cu cea mai grava epidemie de rujeola din Europa:numarul total al imbolnavirilor ajunge la 15. 379, dintre care 59 de decese. Ati dovedit ca, atunci cand exista vointa politica, parlamentarii PSD-ALDE pot adopta modificari la Codul Penal in timp record, de exemplu, doar in cateva zile, arata Raetchi.

Liviu Dragnea, prima iesire publica dupa referendum: Ideea de cvorum inhiba prezenta la vot

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, miercuri, o prima iersire publica dupa referendumul pentru revizuirea Constitutiei. Dragnea spune ca oamenii nu au iesit la vot din cauza ideii de cvorum, care.

Una dintre cauzele esecului - asocierea cu Liviu Dragnea

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a declarat pentru RFI ca esecul referendumului pentru modificarea Constitutiei are ca explicatie politizarea evenimentului, dar si din cauza asocierii referendumului cu Liviu Dragnea si a neclaritatii intrebarii.

Codrin Stefanescu dezleaga misterul si spune unde se afla Liviu Dragnea

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX , ca Liviu Dragnea se afla la sediul partidului si ca acesta nu a facut nicio declaratie dupa anuntarea rezultatului referendumului deoarece a vorbit el in numele.

Liviu Dragnea contesta din nou sechestrul in dosarul Tel Drum. Despre ce suma este vorba

Liviu Dragnea contesta pentru a doua oara masura sechestrului impusa de DNA in dosarul Tel Drum, magistratii urmand sa dea un verdict miercuri. Prima cerere a fost respinsa in 2017, noteaza Digi24.

Care sunt n viziunea Bisericii cauzele care au dus la participarea slaba la referendum: ntrebarea neclara si asocierea cu un anumit personaj politic, Liviu Dragnea

Cauzele care au determinat prezenta slaba la referendumul pentru interzicerea casatoriilor homosexuale au fost politizarea demersului, asocierea cu un anumit personaj politic, respectiv Liviu Dragnea, si modul neclar in care a fost formulata intrebarea, a declarat luni, la RFI, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu.

TENSIUNE iN COALITIE! Liviu Dragnea, intalnire de URGENTA cu Calin Popescu Tariceanu

Sedinta de urgenta, vineri, la Parlament. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu discuta despre Legea Offshore, care a dus la multe dispute in coalitia de guvernare. La intalnire mai participa minis.

Rectorul SNSPA: Liviu Dragnea este doar un accident al istoriei

Liviu Dragnea nu are simt democratic si demonstreaza ca este doar un accident al istoriei, considera Remus Pricopie, rectorul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative. Pricopie a mai sustinut.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )