Libnet.ro
UNICEF

09:30

Parlamentarii Pro Romania nu vor fi prezenti la votul pentru investirea Cabinetului Orban

Hotnews Hotnews,
 Parlamentarii Pro Romania nu vor fi prezenti la votul pentru investirea Cabinetului Orban

Senatorul neafiliat Adrian Tutuianu a afirmat, joi, ca parlamentarii Pro Romania nu vor participa la votul pentru investirea Guvernului Orban, in plenul reunit de luni al Legislativului, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Lider Pro Romania: Nu vom fi prezenti luni la investirea Guvernului Orban. Ce inseamna pentru PNL absentele celor din PSD si partidul lui Ponta

Senatorul neafiliat Adrian Tutuianu a afirmat, joi, ca parlamentarii Pro Romania nu vor participa la votul pentru investirea Guvernului Orban, in plenul reunit de luni al Legislativului, relateaza Mediafax.

UPDATE: Calendarul propus de Orban a fost respins. Votul pentru investirea Guvernului se va da in ultima saptamana de campanie electorala

Calendarul pe care l-a propus Ludovic Orban pentru investirea Guvernului, respectiv audierea ministrilor marti, iar votul in plenul reunit miercuri, a picat la vot in sedinta Birourilor permanente reunite. PSD si PRO Romania au reusit sa amane validarea Executivului Orban pana in ultima saptamana de campanie electorala. Astfel, ministrii vor fi audiati marti si miercuri, iar votul in plenul Parlamentului va fi luni, 4 noiembrie.

EUGEN TOMAC: Toti parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat, luni, ca toti cei 18 parlamentari ai formatiunii vor fi prezenti in ziua votului si vor vota pentru investirea Guvernului Orban. Am ajuns la concluzia ca Guvernul trebuie sustinut, a declarat Tomac, care a precizat si conditiile puse de PMP.

UPDATE: Votul in plen pentru investirea Guvernului PNL, luni, 4 noiembrie Calendarul audierii ministrilor

Calendarul pe care l-a propus Ludovic Orban pentru investirea Guvernului, respectiv audierea ministrilor marti, iar votul in plenul reunit miercuri, a picat la vot in sedinta Birourilor permanente reunite. Astfel, ministrii vor fi audiati marti si miercuri, iar votul in plenul Parlamentului va fi luni, 4 noiembrie.

Ce conditie pune Pro Romania pentru sustinerea Guvernului Orban. Victor Ponta: Vom vedea dupa aceea daca votam

Victor Ponta a lasat o portita deschisa, marti seara, pentru posibilitatea ca parlamentarii din Pro Romania sa voteze pentru investitura Guvernului Orban indata de 4 noiembrie. Conditia pentru ca acest.

Ponta, despre decizia privind votul pentru Guvernul Orban: Eu cred ca e o intelegere sa nu fie niciun executiv pana in data de 10

Liderul Pro Romania, Victor ponta, acuza un blat intre PNL si PSD cu privire la calendarul audierii ministrilor si votul de investitura al Guvernului Orban. Eu, de exemplu, desi nu sustin guvernul Orban, le.

Mircea Diaconu, prezidentiabilul sustinut de ALDE-Pro Romania, invitat la interviurile HotNews.ro LIVE, vineri, de la ora 12.00

Candidatul independent la alegerile prezidentiale, Mircea Diaconu, sustinut de ALDE si Pro Romania, este invitatul interviurilor HotNews. ro LIVE, vineri, de la ora 12. Interviul va fi transmis pe conturile de Facebook si YouTube ale HotNews. ro. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Tutuianu: Pro Romania nu vine luni in Parlament. Nu sustinem Guvernul Orban

Vicepresedintele Pro Romania , Adrian Tutuianu, a declarat, joi, ca membrii partidului din care face parte nu vor asigura cvorumul la votuld e investitura al guvernului Orban. Nu se schimba nimic, noi am sp.

S-au strans 233 de voturi pentru investirea noului Executiv. Ce planuieste sa faca acum Ludovic Urban

Premierul desemnat Ludovic Orban a afirmat ca a strans 233 de voturi pentru investirea noului Executiv. Ce planuieste sa faca acum presedintele PNL? investirea noului Executiv 233 voturi. Ce planuieste acum Ludovic Orban? Ludovic Orban, premierul desemnat si presedintele PNL, a declarat, luni seara, la Digi 24, ca PSD se agata de putere, astfel .

PMP a semnat un contract de colaborare cu liberalii pentru investirea noului guvern. Ce prevede documentul

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat luni ca a semnat cu presedintele PNL, Ludovic Orban, un protocol de colaborare politica si de sustinere pentru investirea noului Executiv si s-a declarat multumit de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )