Libnet.ro
UNICEF

15:15

Pro Romania ia in calcul sustinerea Gabrielei Firea sau a lui Tariceanu la PRESEDINTIE

B1 B1,
Pro Romania ia in calcul sustinerea Gabrielei Firea sau a lui Tariceanu la PRESEDINTIE

Vicepresedintele Pro Romania, Adrian Tutuianu, a declarat ca formatiunea din caere face parte ar putea sustine candidatura Gabrielei Firea sau a lui Calin Popescu Tariceanu la presedintie. Tutuianu pune. continuă pe B1

Tutuianu: O candidatura independenta a Gabrielei Firea la presedintie ar putea fi sustinuta de Pro Romania

Partidul Pro Romania ar putea sustine candidatura lui Calin Popescu Tariceanu la presedintie, cu conditia ca liderul ALDE sa plece de la guvernare, spune Adrian Tutuianu, la RFI. Pe de alta parte, acesta avanseaza si varianta sustinerii unei candidaturi independente a Gabrielei Firea.

Tutuianu: O candidatura independenta la prezidentiale a Gabrielei Firea ar putea fi sustinuta de PRO Romania

O candidatura independenta la alegerile prezidentiale a actualului primar al Capitalei, Gabriela Firea, ar putea sa fie sustinuta de PRO Romania, a declarat, luni, la RFI, senatorul Adrian Tutuianu,.

Firea pune in garda PSD: Fara ALDE si Pro Romania nu avem sanse la prezidentiale

Gabriela Firea nici nu a confirmat, nici nu a infirmat candidatura sa la prezidentiale, spunand ca este deschisa discutiilor, dar nu ar fi inteligent sau corect fata de colegi desemnarea unui candidat in urma unui aranjament si ca ar dori o discutie reala. De asemenea, Firea a subliniat ca fara colegii de la ALDE si cei de la Pro Romania PSD nu are sanse la prezidentiale.

Firea s-a razgandit. Ar candida la prezidentiale doar cu sprijinul ALDE si Pro Romania. Sa nu facem figuratie la aceste alegeri

Gabriela Firea a declarat, inainte de sedinta CEx, ca nu exclude discutiile cu privire la prezidentiale, dar azi nu poate da un raspuns clar cu privire la propria persoana. Primarul General mai spune ca nu ar trebui inclusi in discutii cei aflati sub increderea partidului si cere inceperea discutiilor cu ALDE si Pro Romania.

Paul Stanescu, solicitare catre Dancila: Unica solutie castigatoare la prezidentiale este o alianta PSD, ALDE, Pro Romania

Baronul PSD de Olt, Paul Stanescu, se raliaza ideii promovate de Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu si cere un candidat comun al PSD-ALDE-Pro Romania in alegerile prezidentiale de la finalul.

Stanescu: Unica solutie castigatoare la prezidentiale este o alianta PSD, ALDE, Pro Romania

Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, a declarat ca solutia unica pentru ca fortele de stanga sa castige alegerile prezidentiale din toamna acestui an ar fi realizarea unei aliante intre PSD, ALDE si Pro Romania.

Tariceanu: Daca nu vom avea candidat comun cu PSD, vom gasi o alta formula de alianta, poate cu Pro Romania Voi propune remanierea lui Melescanu

Calin Popescu Tariceanu, in direct duminica seara la Antena 3, a facut mai multe declaratii cu privire la alegerile prezidentiale, dar si la remanierea guvernului Dancila. Acesta a spus ca in eventualitatea in care nu va fi candidatul comun al aliantei PSD-ALDE, va cauta o alta formula de alianta, probabil cu Pro Romania. in plus, acesta a anuntat ca va propune remanierea lui Teodor Melescanu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )