Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tutuianu l avertizeaza pe Iohannis: Liviu Dragnea va candida din partea PSD la presedintia Romniei / Este cel mai periculos dintre contracandidati

Hotnews Hotnews,
 Tutuianu l avertizeaza pe Iohannis: Liviu Dragnea va candida din partea PSD la presedintia Romniei / Este cel mai periculos dintre contracandidati

Adrian Tutuianu fostul vicepresedinte al PSD si exclus recent din partid a declarat miercuri ca Liviu Dragnea va candida din partea PSD la Presedintia Romaniei. Tutuianu ii atrage atentia presedintelu Klaus Iohannis: Cine iti inchipuie ca va renunta in favoarea altui candidat nu il cunoaste suficient. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea a plecat din Romania cu un avion privat: Unde isi petrece vacanta liderul PSD. Cum a mintit Codrin Stefanescu

Liviu Dragnea isi petrece vacanta de iarna departe de tara, desi Codrin Stefanescu, colegul sau de partid, a dat asigurari ca liderul PSD nu va pleca din Romania in aceasta perioada. Potrivit.

Victor Ponta: Liviu Dragnea zice ca daca el nu poate sa fie presedinte, atunci sa nu fie nimeni altcineva si atunci candideaza el la prezidentiale(VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidentiale, desi va pierde in fata lui Klaus Iohannis, pentru ca nu.

Toader anunta masuri reparatorii pentru condamnatii care au depasit termenul contestatiei n anulare /Liviu Dragnea, printre beneficiari

Tudorel Toader a declarat ca in scurt timp urmeaza a fi implementate masuri reparatorii pentru condamnatii care au depasit termenul depunerii unei contestatii in anulare, insa au primit pedepse din partea completelor de 5 judecatori de la iCCJ nelegal constituite, potrivit Mediafax. Intre cei care au iesit din termen pentru contestatia in anulare estesi Liviu Dragnea, condamnat in dosarul Referendumului.

Ministrul Ciamba il contrazice pe Liviu Dragnea

Ministrul pentru Afaceri Europene il contrazice pe Liviu Dragnea in legatura cu cine ar trebui sa reprezinte Romania la nivel european. George Ciamba nu sustine punctul de vedere al sefului PSD, care.

Victor Ponta: Liviu Dragnea o sa-si bage coada si la BNR. Mai are de luat vreo doua-trei institutii si le-a rezolvat pe toate (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea incearca, treptat, sa acapareze toate institutiile importante si ca nici Banca Nationala a Ro.

Subiectele zilei: Omul cu naveta a emigrat si are un mesaj pentru Liviu Dragnea; Miza fara precedent a declansarii crizei la vrful Armatei; Opinie: R.I.P., UE?

Studentii acuza Guvernul si pe Liviu Dragnea. Studentii acuza Guvernul ca nu si-a respectat angajamentele luate in fata tinerilor timpul campaniei electorale din 2016. De ce pleaca medicii? Anul acesta a inceput cu stangul pentru cei care au luat examenul de medic specialist din sesiunea octombrie-noiembrie 2018. in ultima zi din anul trecut au expirat contractele de rezidenti.

Ziare.com: Liviu Dragnea da in judecata Comisia Europeana pentru a putea anula raportul OLAF referitor la frauda Tel Drum cu fonduri europene

Liviu Dragnea a dat in judecata Comisia Europeana, la Tribunalul UE din Luxemburg, incercand, pe o cale colaterala, sa obtina anularea raportului OLAF care constata frauda cu fonduri europene in dosarul Tel Drum in care este inculpat liderul PSD de catre procurorii DNA, informeaza ziare. com.

Ludovic Orban: Liviu Dragnea nu va candida pentru presedintie. Va pune un prost care sa deconteze infrangerea (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a respins categoric o candidatura a lui Liviu Dragnea in alegerile prezidentiale. Liderul liberal a aratat ca Dragnea nu va risca o infrangere clara si va gasi un prost care.

Sondaj: PSD, sub 20%. Klaus Iohannis este favorit la prezidentiale

PSD a scazut sub 20% din intentiile de vot, arata un sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM. Acelasi sondaj mai arata ca Iohannis conduce detasat in cursa pentru alegerile prezidentiale, iar Dragnea nu pare.

VIDEO Confetti din avion, dar si flori din partea premierului Dancila, la nmormntarea bulibasei din Gilau

Un avion usor a aruncat confetti la inmormantarea fostului bulibasa din Gilau, judetul Cluj, Rudi Varga, iar o coroana de flori a fost depusa din partea premierului Viorica Dancila, fiica decedatului, Dana Varga, fiind consilier de stat, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )